ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Maritta om relationen till Ola-Conny – så är den egentligen

30 apr, 2022 
Maritta och Ola-Conny
Ullared-profilerna har fått en stor plats i tv-tittarnas hjärtan.
För en tid sedan avslöjade Ola-Conny att realtionen till Morgan är vinklad i tv.
Nu avslöjar även Maritta Söderström realtionen till Ola-Conny.
Annons
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Långköraren Ullared har rullat i hela elva säsonger och blivit en stor favorit hos tv-tittarna. Profiler som Ola-Conny Wallgren, 58, hans kompanjon Morgan Karlsson, 49, och systrarna Maritta Söderström, 78 och Gunnel Hyvönen, 76, har blivit populära hemma i stugorna.

Men blir det ytterligare en säsong? Det är ännu oklart.

Många hoppades på att serien skulle köra igång igen nu när restriktionerna släppt, men det verkar inte vara en självklarhet.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, sa Patrik Levin, vd på Gekås, till Expressen nyligen.

Den verkliga relationen mellan Morgan och Ola-Conny

Morgan och Ola-Conny målas upp som vapendragare i serien Ullared. Dessutom har de två profilerna en egen serie – En stark resa med Morgan & Ola-Conny – som sändes i hela sex säsonger.

Annons

– Vi är arbetskollegor, det är vad vi är.

Han förklarar att serien överdriver deras relation och att de inte alls är så nära vänner som det ser ut som. Sanningen är den att de inte alls umgås hela tiden, nästan inget alls för att vara exakt.

Men hur är relationen mellan Maritta och Ola-Conny?

Hänt hade även ett snack med en av de populära systrarna som gjort riktig succé i Ullared – nämligen Maritta.

Trots att de inte synts till i tv-rutan på ett bra tag har folk full koll på dessa härliga profiler. Systern Gunnel har nämligen hamnat i rampljuset efter att vi fått den tråkiga nyheten att hon kämpar med cancer. Det senaste vi hört om läget på Gunnel är att det i nuläget är stabilt.

– Hon har haft hudcancer, och opererats för lungcancer. Senaste hon hörde från läkaren är att det är okej nu, berättar Maritta för Hänt.

Vi passade även på att fråga hur relationen till de andra kända profilerna från serien är.

Jag brukar prata lite med Ola-conny när jag är där nere, annars inte. Åke hör av sig nångång ibland. Annars har jag ingen kontakt med någon.

Tiden får helt enkelt utvisa om vi får se dessa profiler tillsammans i ytterligare en säsong av det omtyckta Ullared.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

Annons