Louie Marti om vilda festbilderna med kändiskvinnan: ”Brukar ljuga”

Louie Martis vilda festkväll

Louie Marti gjorde en helomvändning i sitt liv, från en trasslig barndom till att nu vara affärsman och skådespelare.
I veckan sågs han vara ute och festa med en kvinnlig programledare.
För Hänt avslöjar han sanningen bakom de galna bilderna – utan fästmön Magdalena Graaf.
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek
1:25

Efter reklamen: Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

(1:25)

Slå på ljud

En tuff uppväxt som präglades av våld i hemmet och en kämpig skolgång fick Louie Marti, 44, att börja arbeta vid sidan av sin skolgång redan vid tolv års ålder.

Den brokiga uppväxten förde honom i 20-årsåldern närmare ett av de tuffaste motorcykelgängen – genom sin egen byggfirma. Han började arbeta och umgås med gänget allt mer. Men efter tio år som medlem tog han sig ut och stod redo att göra sin första skådespelarroll.

Idag jobbar Louie som affärsman, skådespelare och föreläsare. Han har skrivit en bok om sitt liv, Alla kan lyckas!, där han reflekterar över sitt liv med mottot att viljan kan få en att lyckas med vad som helst.

Louie Marti och Magdalena Graafs kärlekssaga

För ungefär ett år sedan korsades Magadela Graaf, 46, och Louies vägar och de fann kärleken i varandra. I oktober förra året tog Louie det stora steget och friade – närmare bestämt på ett kebabhak. Och det blev ett rungande ja!

Dessförinnan var mångsysslaren Magdalena förlovad med Filip Larsson, 47, men efter tio år tillsammans kom paret med beskedet att de gått skilda vägar.

Sanningen bakom vilda kvällen med Alexandra Pascalidou

På Louies Instagram kunde man tidigare i veckan se bilder från en vild festkväll. Med under kvällen var bland andra skribenten och programledaren Alexandra Pascalidou, 51. Till en början verkade det som att gänget var ute och firade Louies födelsedag – något som visar sig inte stämma.

Firade inget speciellt, jag brukar ljuga att jag fyller år för att få bättre service” skriver Louie Marti i ett meddelande till Hänt.

Magdalena Graaf däremot syntes inte till under festkvällen. Istället hade alltså Louie journalisten Alexandra Pascalidou vid sin sida. För Hänt berättar han om relationen.

Jag var ute med Pascalidou, en gammal barndomsvän sedan 30 år tillbaka

På bilderna syns de festa på restaurangen Yuc LatAsian i Stockholm.

Det ser ut som att Alexandra Pascalidou och Louie Marti hade en riktigt rolig kväll ihop, kul!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN