Tacoparet från Gift vid första ögonkastet har fått barn – se första bilden

Tacoparet har fått barn

Det välkända tacoparet från Gift vid första ögonkastet gick i oktober ut med att de väntar sitt första barn.
Nu kan de glatt meddela att deras lilla flicka kommit till jorden!
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
1:08

Efter reklamen: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

Slå på ljud

Det populära dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet är tillbaka med ytterligare en säsong – och det är svenska folket glada för!

Programmet där sex singlar paras ihop med en perfekt match uträknat av ett antal experter och sedan ska gifta sig första gången de träffas har verkligen gått hem i tv-sofforna. 2019 vann de Kristallen för bästa realityprogram.

Tittarna får sedan följa paret under nästkommande fyra veckor, hur de hanterar vardagen ihop och om riktiga känslor blommar upp mellan deltagarna. Två deltagare från andra säsongen av Gift vid första ögonkastet hade turen att finna kärleken i varandra, nämligen Sofia Lindhe och Anton Pehrson.

”Vi ska få en liten tjej. Det trodde vi faktiskt inte”

Sofia och Anton – som tillsammans fått smeknamnet Tacoparet med anledning av deras gemensamma kärlek för tacos, gick i höstas ut med det glädjande beskedet att de väntar deras första barn.

Paret har nu flyttat till Åre tillsammans och i januari valde de att dela med sig av könet på barnet, något som kom som en överraskning för paret då de kände på sig att det var en liten kille i magen.

– Vi ska få en liten tjej. Det trodde vi faktiskt inte, berättar Sofia på youtube.

– Ja, det ska vi. En liten dotter. Det trodde vi inte. Vi var helt säkra på att det skulle bli en liten grabb, fyller Anton Pehrson i.

Stora bebislyckan efter tuffa förlossningen: ”Lilla tjej”

På Instagram har paret nu meddelat att de fått barn. Förlossningen blev dock tuff och gick inte som de tänkt sig.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra.”, skriver de.

Stort grattis!

FOTO: Ulrika Malm ULM/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN