LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför snackar hela världen om Carin da Silva – efter intima videon

13 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Carin da Silva
På Instagram är Carin da Silva aktiv med att lägga upp klipp från hemmet i Bryssel.
En intim video på Let's dance-profilen har nu fått stor spridning i sociala medier.
– Märkligt, säger hon till Aftonbladet om den plötsliga berömmelsen.
Annons
5 saker du inte visste om Carin da SilvaBrand logo
5 saker du inte visste om Carin da Silva

Tv-profilen Carin da Silva, 37, arbetar som dansare, sångerska och programledare. Stora genombrottet kom när hon medverkade i succéprogrammet Let's dance, där hon snabbt dansade in i svenskarnas hjärtan.

Efter sin medverkan lade dock Carin av med dansandet för att istället satsa på en karriär som programledare inom både tv och radio.

Carin da Silvas flytt med maken och barnen utomlands

När maken Niklas Persson, 43, blev erbjuden ett jobb i Bryssel valde familjen med sönerna Theo, 9, och Max, 4, att följa med honom och därmed lämna Sverige.

Tur att Carin har ett så flexibelt jobb som tillåter henne att göra det! Det hon ägnar mest tid åt nu är den framgångsrika podcasten Våra sanningar med Vivi & Carin och på hennes blogg har det gått att följa hennes och familjens äventyr i Belgiens huvudstad.

Intima klippet får viral spridning

På sin Instagram delar Carin ofta med sig av humorklipp från hemmet i Bryssel. Nu har ett av dessa klipp fått viral spridning över hela världen.

Annons

I klippet kommer Carin in genom ytterdörren och kastar av sin bh, som hon har under tröjan, och börjar sen att dansa för att fira att det är fredag. Carin har lagt till ett ljud till klippet, så att det låter högt när hennes bröst rör sig.

Videon har nu setts av över 66 miljoner gånger och många av visningarna kommer från Indien. I en intervju med Aftonbladet berättar den forna Let's dance-profilen om sina känslor inför den internationella spridningen.

– Den har liksom tappat det i Indien och jag vet inte om de har någon förkärlek till hängbröst eller vad det är, säger Carin da Silva i en intervju med Aftonbladet och fortsätter:

– Det känns jättekul såklart men också märkligt. Men det är väl kul att de gillar sånt, att jag kan sprida glädje i Indien också.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons