Magdalena Graafs stora oro i relationen med Louie: ”Skäms”

Magdalena Graaf Louie Marti

Magdalena Graaf är sedan ett år tillbaka tillsammans med Louie Marti. Men nu känner hon en oro i relationen, och väljer att prata öppet om situationen:
”Låter konstigt...”

0:56

Efter reklamen: Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet här

(0:56)

Magdalena Graaf, 46, och skådespelaren Louie Marti, 44, blev ett par under våren 2021 och har kilat stadigt sen dess. I oktober 2021 förlovade Louie till Magdalena på ett kebabhak i Stockholm, och den forna glamourmodellen tackade ja!

Ett år innan Magdalena och Louie träffades var hon förlovad med Filip Larsson, 47. De forna paret hade varit tillsammans i drygt tio år innan de valde att gå skilda vägar. Under sina år tillsammans fick de två barn ihop – sönerna Charlie och Louie.

Med andra ord har Magdalena två älsklingar som heter Louie i sitt liv – både sonen och pojkvännen!

Lät göra en kärlekstatuering – stavade fel

När Magdalena och Louie träffades var förälskelsen ett faktum, och paret blev så pass kära att paret valde att hedra sin kärlek för varandra genom att göra varsin tatuering. I en intervju med Expressen berättade skådespelaren om det modiga beslutet:

– Jag vill att hon ska känna att det här är på riktigt, sa Louie Marti då.

På Magdalenas revben lät hon tatuera texten ”created to walk by your side”, översatt till ”skapt för att gå vid din sida”, och pojkvännens för och efternamn.

Men när Louie lät tatuera sin hedring till Magdalena så gick det lite tokigt. Tatueringen blev nämligen felstavad!

Det var inget som varken kärleksparet eller tatueraren först la märke till. Men när Louie laddade upp kärleksbeviset i sociala medier så uppmärksammade följarna detaljen: i texten ”Property of Magdalena Graaf” (Magdalena Graafs egendom) hade det råkat hamna en extra bokstav: ”Property off Magdalena Graaf”.

Men paret tog misstaget med ro och Louie vill behålla tatueringen som den är.

Magdalena Graafs oro över förändringen: ”Skäms”

Även om man är galet förälskad – eller kanske just för att man är det – kan vissa samtalsämnen kännas svåra att ta upp till ytan. Magdalena kämpar just nu med en del fysiska och psykiska problem, som hon berättar om öppet i sin blogg. Men hon skriver också att hon skäms över att prata sina åkommor med sin fästman. I sin blogg berättar Magdalena med egna ord:

MINA egna fysiska problem just nu är att jag tror att jag håller på att komma in i klimakteriet. Svettningar, sömn, utebliven mens, humöret känns lite ostabilt. Huden i ansiktet har fått brustna blodkärl och finnar runt hakan och munnen..

Ämnesomsättningen spökar, sämre förbränning och grått hår haha börjat jag bli gammal?!! Vet du vad som är det roligaste i kråksången, jag skäms lite över det, att jag känner mig gammal.

Jag kan skriva om det till ER här inne? Men jag skulle ha svårt att prata med min Louie om det. Låter konstigt, men känslan av att känna sig lite avdankad, värdelös, oanvändbar skuggar över mig ibland. Det måste vara något kemiskt. Något inbyggt naturist och neandertalar-aktigt. Att man inte kan bli befruktad och att man är utbytbar. Inte brukbar. Man är som förbrukad. Rädslan efter att bli lämnad, inte räcka till verkar vara en del av åldersprocessen. Är jag ute och cyklar, kanske bara jag som har dessa fåniga känslor och tankar.”

Vi hoppas att Louie läser bloggen så hon slipper lida av sina besvär i ensamhet!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!