Tvingades lämna Farmen – Diana Sundströms egna ord

Diana Sundströms ord om hur det var att lämna Farmen.
Diana Sundström tvingades i gårdagens avsnitt av Farmen lämna tävlingen. Nu berättar hon själv om hur det kändes att få åka hem från Farmen.
Annons

Veckan på TV4:s realityserie Farmen har varit minst sagt händelserik. Det närmar sig final och nerverna är på helspänn. Härom dagen bröt ett rejält bråk ut mellan deltagarna Diana Sundström, 37, och Emelie Karlsson, 25.

Bråket kulminerade i att Diana Sundström använde mycket starka ord mot Emelie.

Annons

– Jag ska fucking strypa henne. Jag ska döda henne alltså, ropade Diana i programmet.

Annons

Trots att Diana Sundström genast ångrade sig och bad om ursäkt för det hon sagt blev hon dagen efter ombedd att lämna Farmen.

– Man kan bli arg i livet, riktigt jävla arg. Men att hota folk med våld och sånt där, det är aldrig okej på Farmen. Och det är faktiskt aldrig okej någon annanstans heller. Så tyvärr måste jag be dig att packa dina grejer och lämna Farmen, sa programledaren Paolo Roberto i avsnittet.

TV4 menar att det var självklart att Diana skulle få åka hem efter händelsen.

Det är högt i tak på Farmen men deltagarna är väl medvetna om att hot är helt oacceptabelt. Det var därför inget svårt beslut att låta Diana lämna”, skriver Farmens exekutiva producent Joel Bendrik i ett mejl till Hänt.

Diana berättar om händelsen

För Diana Sundström var det delvis en lättnad att få lämna gården och hon tar med sig många minnen.

När jag fick lämna Farmen så kände jag äntligen får jag åka hem. Mina veckor på farmen är verkligen ett minne för livet … Jag fick verkligen uppleva att vara en farmare på riktigt och det är jättehäftigt. Men på 1800-talet så höll man ihop och hjälpte varandra, inte lura och ljög och såra med flit. Det är något som jag inte bidrog till och det är jag stolt över“, skriver Diana Sundström i ett meddelande till Hänt.

Annons

Hon fortsätter:

Det som kändes jobbigast att lämna Farmen va att lämna djuren för dom va mina enda äkta vänner.

Hon tycker inte det var konstigt att TV4 lät henne lämna Farmen.

Att dom fick ta ut mig har jag förståelse för. Jag gick över gränsen och sen bad om ursäkt. Men det är absolut inte okej att rota i andras personliga saker heller“, skriver Diana Sundström.

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…