TV4:s krav – Diana tvingas lämna Farmen efter storbråket

Diana Sundström tvingas lämna Farmen efter hårda orden.

Efter gårdagens storbråk i Farmen mellan Diana Sundström och Emelie Karlsson tvingas Diana att lämna tävlingen. Nu berättar TV4 om beslutet.

I gårdagens avsnitt av Farmen i TV4 brakade ett storbråk loss mellan Diana Sundström, 37, och Emelie Karlsson, 25. Det hela slutade med att Diana använde mycket starka ord mot Emelie.

– Jag ska fucking strypa henne. Jag ska döda henne alltså, ropade Diana i programmet.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Kort efter att hon uttalat orden ångrade Diana Sundström sig och bad Emelie Karlsson om ursäkt.

– Jag ber om ursäkt. Jag menar det. Jag ber om ursäkt, det var inte meningen, sa Diana Sundström i tisdagens avsnitt av Farmen.

TV4 tog situationen på stort allvar och i onsdagens Farmen-avsnitt kommer konsekvenserna av bråket. Programledaren Paolo Roberto, 50, dyker upp på gården för att ta en pratstund med Diana Sundström.

– Man kan bli arg i livet, riktigt jävla arg. Men att hota folk med våld och sånt där, det är aldrig okej på Farmen. Och det är faktiskt aldrig okej någon annanstans heller. Så tyvärr måste jag be dig att packa dina grejer och lämna Farmen, säger Paolo Roberto i avsnittet.

Får träffa sina barn

För Diana Sundström är det bara att hämta sina saker och sedan får hon åka hem. Det blir ett känslosamt avsked och i en synk börjar Diana gråta när hon pratar om att hon ska hem till sina barn.

– Att jag får lämna Farmen är ju underbart. Jag får åka hem till mina ungar. De kommer bli skitförbannade på mig, men jag ska hem och ha godiskalas med mina barn. Och de kommer förstå mig. Det kommer de göra, säger en tårögd Diana Sundström.

För TV4 var det ett enkelt beslut att skicka hem Diana från tävlingen efter de hårda orden.

”Det är högt i tak på Farmen men deltagarna är väl medvetna om att hot är helt oacceptabelt. Det var därför inget svårt beslut att låta Diana lämna”, skriver Farmens exekutiva producent Joel Bendrik i ett mejl till Hänt.

LÄS MER: Efter storbråket – TV4 om orden i Farmen: ”Väldigt allvarligt”

LÄS MER: Farmen-Dianas ilska efter kyliga kommentaren: ”Extremt fult”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN