TV4:s panikändring inför Bonde söker fru 2021 – produktionens vädjan

TV4 och Linda Lindorff

Foto: TT

TV4 har beslutat sig för att förlänga ansökningsperioden för Bonde söker fru.
Detta efter att inte fått in de ansökningar de hoppas.
– Just nu går det lite kärvt, säger Clara Tengbom, exekutiv producent, till QX.

Linda Lindorff har färdats Sverige över för att hjälpa svenska böner att finna kärleken. Säsong efter säsong av Bonde söker fru har TV4-tittarna fått se kärlek uppstå och par bildas. I höstas sändes den 15:e säsongen av programmet och nu står det klart att det blir ännu fler.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linda Lindorffs avslöjande om nya säsongen

Häromdagen delade Linda med sig av att hon träffat de första bönderna. En kvinna och en man syntes bland de bilder som Linda publicerade på sin Instagram. Och att längtan efter att dra igång med inspelningarna nu är stor, står inga tvivel om.

I den senaste säsongen fick vi följa fyra härliga bönder – Pontus Mikaelsson, Mats Thomsson, Erik Parai Arnesson och Patrik Fernlund. För vissa blev det kärlek och för andra inte. Patrik var en av de som inte fann kärleken i programmet men mannen i hans liv har däremot dykt upp efter inspelningarna.

Det var elva år yngre Gustav som skulle komma att vara Patriks stora kärlek. Paret träffades genom Facebook för lite drygt ett halvår sedan.

LÄS MER: Bonde-Patrik nära dö efter dramat med nye pojkvännen Gustav

TV4:s vädjan för nya säsongen – efter Patriks succé

Patrik är en av få hbtq-personer har medverkat i programmet. Men det är något som TV4 vill ändra på. Därför har de valt att hålla ansökningsperioden öppen längre än planerat, detta med hopp om att fler hbtq-bönder ska ansöka. Egentligen stängde man processen 20 januari, men nu kan man söka om att vara med ända fram till 5 mars, något som QX var först med att rapportera.

– Castingen till nästa säsong av Bonde söker fru är i sitt slutskede och vi vill som vanligt ha ett så brett startfält som möjligt. Patrik gjorde ju succé förra året med sin småländska charm och dynamiken på hans gård var oslagbar. Vi vill supergärna ha fler HBTQ-bönder som söker, just nu går det lite kärvt på den fronten, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4 till tidningen.

I ett meddelande till Hänt kan nu TV4 däremot bekräfta att den förlängda ansökningsprocessen inte påverkar när inspelningarna kommer att kunna dra igång.

”Säsongen kommer att spelas in som planerat och vi presenterar årets bönder 8 april. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer vara riktiga superbönder som presenteras, vi har redan de flesta klara men saknar någon till som kan bidra till en fantastik säsong”, skriver Paulina Bånge.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Martin Järborg efter inslaget i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds kamp – efter barnens insjuknande

Senaste nytt