Linda Lindorffs första bilder på deltagarna i Bonde söker fru 2021

Linda Lindorff

Foto: TV4/Instagram

Inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt är stoppade.
Men nu kan Linda Lindorff avslöja att en säsong av vanliga Bonde söker fru är i full gång.
Se de första bilderna på bönderna som medverkar här!

I hela 15 säsonger har Linda Lindorff hjälpt svenska bönder, landet över att finna kärleken. Det har under årens gång blivit både bröllop och bebisar, men även uppbrott och tårar. När Linda trodde sig sett allt skedde det oväntade, den senaste säsongen av programmet bjöd nämligen på flera situationer som tidigare aldrig skett.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stoppade inspelningar efter turbulenta säsongen

Bland annat tvingades inspelningarna ske under en pandemi och en av bönderna blev dessutom sjuk. Detta innebar att inspelningarna fick sättas på paus men som tur var kunde de återgå efter ett negativt covid-test. Vad som även skedde var att bonden Pontus Mikaelsson gjorde ett slutval där han valde Emmy Ohlsson men sedan ändrade sig och bad Lisa Lindvall om en andra chans.

LÄS MER: Bonde-Pelle om relationen till exet Karin idag – efter dumpningen

Man vet aldrig vad som kommer ske på bondgårdarna men exakt det verkar vara något som Linda Lindorff vill fortsätta ta reda på. Nu avslöjar hon nämligen att det är på gång att bli ytterligare en säsong av succén.

I höstas bekräftade Linda att man hade börjat spela in en säsong av Bonde söker fru – jorden runt. Men den nya varianten av programmet, som spelas in utomlands tvingades plötsligt stoppas på grund av pandemin. Huruvida det blir med en andra säsong av detta återstår att se, men en sak är säker – vanliga Bonde söker fru blir av.

Linda Lindorffs första bilder från Bonde söker fru 2021

På Instagram visar nu Linda upp de första bilderna från inspelningarna. Det är två av bönderna som syns på Linas bilder och kärlekslängtan är total.

”Nu är vi igång! Här är bonde nr 1 - en naturkraft med humor, självdistans och vackra blå ögon. Han fick mig att gapskratta inom loppet av några minuter. Han älskar gamla amerikanska bilar, att baka (gärna muffins) och har bland de största händer jag sett. Stark är han också, och oblyg, lyfte upp mig utan att tveka och hade nog kunnat springa en mil med mig i famnen utan att bli trött”, skriver Linda till det första avslöjandet.

Linda Lindorff passar även på att berätta att vi kommer att få följa en kvinna.

”Här är bonde nr 2! En sprudlande glad och utåtriktad tjej som älskar livet på landet och att driva familjegården men har också ett stort behov av att ibland byta gummistövlar mot höga klackar för en kväll på stan. Bor vackert nära havet men samtidigt inte mer än 45 minuter in till stan så här trivs hon bra. Nära relation med sin familj, som hon jobbar ihop med, och har många vänner men längtar nu nåt oerhört efter att hitta kärleken”.

LÄS OCKSÅ: Lisa Lindvall bryter upp och flyttar – efter bröllopsbeskedet med Bonde-Pontus

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos svar efter kritiserade festkvällen med Lovisa Worge

Senaste nytt