TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Stora tabben i Masked singer – listan över alla deltagare har läckts

30 apr, 2022 
MASKED SINGER 2022
Det gissas hej vilt kring vilka som gömmer sig bakom maskerna i Masked singer.
Men nu kommer nya uppgifter om en lista över alla deltagare som ska ha läckt ut från någon i TV4-produktionen...
Annons
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022Brand logo
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

Masked singer 2022 är i full gång och det är bara några få insatta personer som faktiskt vet exakt vilka det är som gömmer sig under maskerna.

Precis som förra året leds programmet av den folkkäre David Hellenius, 48. I expertpanelen sitter Felix Herngren, 55, Nour El Refai, 34, Måns Zelmerlöw, 35, och Pernilla Wahlgren, 54.

Hittills har vi fått se Karusellen, Mjukglassen, Fru Kanin, Astronauten och Riddaren avslöja sina identiteter och det blev minst sagt en chock i förra veckans avsnitt. Under Riddarens mask gömde sig nämligen skådespelaren Peter Magnusson, 47, som är en av David Hellenius allra närmsta vänner!

– Allvarligt, va?! Det här är ju helt otroligt. Peter Magnusson, han lurade oss alla! Jag hade ingen aning, sa David i programmet när Peter visade sig.

Annons

Avslöjandet om Sjöjungfrun – tabben i direktsändning

I detta skede är minsta lilla ledtråd något som är av värde för tittarna. Därmed så spetsas öronen så fort något om Masked singer kommer på tal. Skaparen av maskerna, Pelle Magnestam, är givetvis en av dem som sitter på alla svaren. Så när han gästade Nyhetsmorgon här om dagen var det många som studerade vad han sa.

Det var när han berättade lite mer om Sjöjungfrun och varför den är en av hans favoriter, som han råkade göra en tabbe.

– Jag gillar sjöjungfrun jättemycket. Dels för att han... att hon sjunger så bra. Dels för att jag tyckte att det blev en dräkt som kändes som en egen varelse, att det inte kändes som en kostym riktigt. Hon blev jätte, jättefin!, sa Pelle när han var med i Nyhetsmorgon.

Att Pelle råkade säga "han" var något som direkt snappades upp av uppmärksamma tittare. Så nu är det därför många som tror att det egentligen är en kille som är Sjöjungfrun.

Annons

Listan över alla deltagare – läckt ut på nätet

Med andra ord är gissningarna i full gång och trots att det är ytterst få personer som sitter på svaren så verkar listan över alla deltagare nu ha läckt ut. Enligt Aftonbladet kan det nämligen ha läckt ut en lista på nätet och det ska ha skett redan fem dagar före premiären.

Listan har nu spridits vidare i sociala medier och i TV4:s kommentarsfält har den fått stor uppmärksamhet. Faktum är nämligen att hittills så har den haft alla rätt.

På listan som publicerades redan den 20:e mars stod det att Karusellen är Anna Lindberg, Nallen är Marianne Mörck, Fru Kanin är Mona Sahlin , Riddaren är Peter Magnusson och Lokatten är Malin Berghagen. Med andra ord stämmer den här listan helt överens med utfallet.

Resten av deltagarna står också med.

I en kommentar till Aftonbladet väljer TV4 att förklara hur det ligger till.

– Vi går inte in på detaljer i avtal men det är hög sekretess kring programmet eftersom det är en nationell gissningslek, säger Anika Beclijevski som är exekutiv producent för Masked singer.

FOTO: TV4

Annons