Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-tittarnas ord efter Anders Bagges bild på Idol-kollegorna

Anders Bagge i Idol på TV4

Inför kvällens avsnitt av Idol har Anders Bagge delat med sig av en lite annorlunda bild på TV4-kollegorna Kishti Tomita och Nikki Amini.
Nu hyllas jurymedlemmens tilltag.
– Galet vilken underbar bild, skriver en person i en kommentar.

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4 och ikväll är temat ”Världens bästa låt”. Tittarna kommer bland annat att få höra Ellie Lilja framföra låten Chandelier, Dao Molander Di Ponziano ska försöka sig på Molly Sandéns succéhit Sand och Tusse Chizas kommer att sjunga AC/DC:s klassiker You shook me all night long.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Förra veckan var det Hampus Israelsson, 21, som fick lämna tävlingen, och det i tårar. Han tröstades då av programledaren Pär Lernström, 39, som ofta stöttar deltagarna genom motgångar.

Inför förra fredagsfinalen delade TV4 med sig av en bild på den folkkäre programledaren. Bilden är hela 13 år gammal och i kommentarsfältet var det tydligt att tittarna uppskattade den.

”Wow vilken läckerbit!”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

”Fy katten så snygg!”.

Anders Bagges bild på Kishti Tomita och Nikki Amini

Ikväll kommer vi som vanligt att få se Idol-juryn, som består av Anders Bagge, 51, Kishti Tomita, 55, Nikki Amini, 34, och Alexander Kronlund, 47. Kvartetten är med i programmet varje fredag och bedömer deltagarnas prestationer.

Inför kvällens avsnitt har Anders Bagge delat med sig av en lite annorlunda bild på sina kollegor Kishti och Nikki. I bildtexten skriver han:

”Ikväll blir det idol med mina vänner och jurykolleger, ni tittar väl? 20.00 i TV4”.

Anders Bagge har alltså tagit en bild på Nikki Amini och hennes dotter Nilofar och klistrat in Kishtis ansikte över bebisens. Resultatet verkar uppskattas av Anders Bagges följare.

”Hahahahaa! Bästa bilden!!”, skriver Nikki Amini i en kommentar.

”Galet vilken underbar bild”, skriver en annan person.

”Fy vad obehaglig bild”, anser en tredje.

Nilofar är Nikki Amini och maken Niklas Twetmans, 34, första barn. Dottern föddes i juli och brukar närvara vid fredagsfinalerna tillsammans med sin pappa.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram

Senaste nytt