TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

TV4-tittarnas ord efter Anders Bagges bild på Idol-kollegorna

11 okt, 2019 
Anders Bagge i Idol på TV4
Inför kvällens avsnitt av Idol har Anders Bagge delat med sig av en lite annorlunda bild på TV4-kollegorna Kishti Tomita och Nikki Amini.
Nu hyllas jurymedlemmens tilltag.
– Galet vilken underbar bild, skriver en person i en kommentar.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4 och ikväll är temat ”Världens bästa låt”. Tittarna kommer bland annat att få höra Ellie Lilja framföra låten Chandelier, Dao Molander Di Ponziano ska försöka sig på Molly Sandéns succéhit Sand och Tusse Chizas kommer att sjunga AC/DC:s klassiker You shook me all night long.

Förra veckan var det Hampus Israelsson, 21, som fick lämna tävlingen, och det i tårar. Han tröstades då av programledaren Pär Lernström, 39, som ofta stöttar deltagarna genom motgångar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför förra fredagsfinalen delade TV4 med sig av en bild på den folkkäre programledaren. Bilden är hela 13 år gammal och i kommentarsfältet var det tydligt att tittarna uppskattade den.

”Wow vilken läckerbit!”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

”Fy katten så snygg!”.

Anders Bagges bild på Kishti Tomita och Nikki Amini

Ikväll kommer vi som vanligt att få se Idol-juryn, som består av Anders Bagge, 51, Kishti Tomita, 55, Nikki Amini, 34, och Alexander Kronlund, 47. Kvartetten är med i programmet varje fredag och bedömer deltagarnas prestationer.

Annons

Inför kvällens avsnitt har Anders Bagge delat med sig av en lite annorlunda bild på sina kollegor Kishti och Nikki. I bildtexten skriver han:

”Ikväll blir det idol med mina vänner och jurykolleger, ni tittar väl? 20.00 i TV4”.

Anders Bagge har alltså tagit en bild på Nikki Amini och hennes dotter Nilofar och klistrat in Kishtis ansikte över bebisens. Resultatet verkar uppskattas av Anders Bagges följare.

”Hahahahaa! Bästa bilden!!”, skriver Nikki Amini i en kommentar.

”Galet vilken underbar bild”, skriver en annan person.

”Fy vad obehaglig bild”, anser en tredje.

Nilofar är Nikki Amini och maken Niklas Twetmans, 34, första barn. Dottern föddes i juli och brukar närvara vid fredagsfinalerna tillsammans med sin pappa.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram

Annons