LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilen klar som en av bönderna i "Bonde söker fru"

03 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är dags att skriva kärleksbrev om du vill fånga en kärlekstörstande bonde till sommaren. Här är nämligen de två första deltagarna i årets "Bonde söker fru" på TV4 – och en av dem har vi sett förut.
Annons

Snart ska kärleken åter spira på Sveriges bondgårdar. Nu presenterar TV4 nämligen de två första deltagarna i årets upplaga av “Bonde söker fru”. Och en av dem känner nog tittarna igen från ett liknande program. Erik Ohlsson, 21, från Edsbyn medverkade faktiskt även i programmet “Bästa bonden”, som leddes av Gunde Svan, 55, på TV4 2015. Nu hoppas den unge kviguppfödaren på att också hitta kärleken i tv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju både bonde och alpin-åkare och tyvärr blir det så att skidåkningen och gården tar upp så pass mycket tid att jag inte kommer mig ut riktigt, det blir svårt att träffa någon. Sedan är min livsstil som bonde rätt speciell, så det är inte så lätt att hitta någon i min ålder som är redo för det, säger han till TV4.

Eriks drömdejt skulle vara någonstans ute på vidderna, med lite barbecue och härligt sällskap.

– Jag vill alltid vara utomhus, så kanske skulle vi åka ut i skogen till någon grillplats och grilla lite. Umgås med varandra, njuta av varandras sällskap och naturen ihop, säger han.

Erik Ohlsson. Foto: TV4

Den andra bonden som TV4 presenterar är nöt- och skogsbonden Jörgen Pettersson, 40, från Askersund. Han älskar jakt och dans och tar gärna en svängom i en fartfylld bugg.

Annons

– Jag tycker också om att umgås med vänner och laga mat. Sedan har man ju givetvis ett intresse av djur eftersom att man jobbar med det man gör. Jag tycker om att snickra och är ju en sån som har en massa projekt igång jämt, säger han till TV4.

Den perfekta dejten för Jörgen skulle vara att ta ett glas vin ihop och laga middag tillsammans med den han är kär i.

– Jag söker en glad, spontan och trevlig tjej som kan ha både skit under naglarna men samtidigt gillar att klä upp sig för en middag eller utekväll. Någon som uppskattar kontrasterna i livet, så att säga, säger han.

Jörgen Pettersson. Foto: TV4

Foto: TV4

Annons