LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fiaskot med Bonde-Erik – han är Linas hemliga pojkvän

24 mar, 2017 
AvOla Lagerström
LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Sigrid fick skador för livet av bröstförstoringen
Annons

Lina Ilar har fått erfara både kändisskapets fram- och baksida. Den 24-åriga dalkullan som varit med i både ”Farmen” och ”Bonde söker fru” blir ständigt påmind om sin popularitet.

– Jag trodde att kändisskapet skulle lägga sig snabbt efter sändningarna, men jag hade fel. Breven strömmar in! Bara den här veckan har jag fått tre beundrarbrev och ett blomsterbud. Det kommer dildos, chipspåsar och chokladaskar, säger Lina som häromveckan satte kaffet i vrångstrupen då hon fick ett mejl från en äldre man.

– Han ville gå på café med mig, bjuda på prinsessbakelse och dela en kopp te. För det skulle jag få 40 000 kronor! Man måste verkligen vara fikasugen om man är beredd att betala så mycket och han var väldigt uppriktig med att det bara var en fika och ingenting annat. Snäll som jag är svarade jag: ”Tack för erbjudandet, men jag avstår”. Då svarade han: ”Men det är bara en timme, och jag åker givetvis till Falun för mötet!” Då svarade jag inget mer. Sjukt, va? Det finns verkligen många knäppgökar där ute, konstaterar Lina som dejtade Erik Bäckman, 21, i Bonde söker fru.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Lina visar upp sin nya felfria pojkvän.

Relationen stannade dock på vänskapsnivå men mycket tyder nu på att Linas två år som singel kanske snart är över.

I juletid dansade hon nämligen med Markus, 27, på kryssaren Cinderella, och ljuv musik uppstod.

– Han är lika snygg som han är trevlig! Jag gör allt för att hitta fel på snubben, men det finns verkligen inga fel någonstans! Det måste vara något lurt med honom, skrattar Lina som ser fram emot att träffa Markus familj i påsk.

FOTO: TV4, privat

Annons