TV4-inspelningen stoppas efter brevskrivarens ord

Bonde söker fru – jorden runt
Nio tjejer ska bli fyra när bonden Andreas Johansson gjort sitt val i kvällens avsnitt av Bonde söker fru - jorden runt.
Ett val som visar sig vara tuffare än väntat för en av brevskrivarna.
– Jag var tvungen att avbryta, säger Nadja Yliluoma i programmet.
Annons

Ännu en gång har Linda Lindorff gett sig ut för att hjälpa svenska bönder att hitta kärleken. Denna gång har hon dock lämnat Sverige bakom sig för att låta svenska bönder i andra delar av världen hitta den där personen som får magen att pirra lite extra.

Annons

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru – jorden runt är det dags för köttbonden Andreas, 31, avokadobonden Leif, 69, och frukt- och grönsaksbonden Michael, 34, att välja ut vilka brevskrivare som ska få följa med hem till deras gårdar. Ett beslut som inte är det lättaste att ta, menar Andreas.

”Det är bara så jävla jobbigt”

Efter de korta speed-dejterna som visades i förra veckans program, så ska nu några av de nio tjejerna få det tuffa beskedet att de inte längre är aktuella för Andreas dejtingliv. Extra jobbigt tycker brevskrivaren Nadja Yliluoma, 29, att det ska bli. Strax innan beskedet förväntas komma stormar Nadja ut och ber om att få ta en paus. Med gråten i halsen försvinner hon iväg med Linda Lindorff efter sig.

Annons

– Det är bara så jävla jobbigt. Jag vet inte hur jag ska hantera allting, säger Nadja i programmet och fortsätter:

– Att stå där och vänta är otroligt jobbigt eftersom att jag har en stor oro i min kropp så tyckte jag att det var jättejobbigt. Jag var tvungen att avbryta.

Nervositeten ligger i luften

När Andreas till slut kliver in i rummet med fyra Australien-flaggor i handen ligger nervositeten tung i luften.

Annons

– Vi är många som är nervösa här och jag förstår att du har också varit väldigt nerös, säger Linda Lindorff när hon välkomnat bonden in.

En efter en delar han sedan ut flaggorna till de fyra tjejer som nu ska lämna Sverige för att bege sig på ett kärleksäventyr på gården i Australien. Även om beslutet om vilka tjejer som inte längre ska få stanna kvar i programmet är svårt så är Andreas säker på en sak – kvinnan i hans liv står i rummet.

Bonde söker fru – jorden runt sänds tisdagar klockan 20:00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…