Linda Lindorffs familjebeslut inför Bonde söker fru – jorden runt

Linda Lindorff berättar nu sanningen om hur hon ska lösa familjesituationen under inspelningarna till Bonde söker fru.
Under inspelningarna till nya Bonde söker fru – jorden runt kommer Linda Lindorff få tillbringa mycket tid utomlands.
För Hänt berättar hon hur hon ska lösa det med familjen.
Annons

I TV4:s nya satsning Bonde söker fru – jorden runt ska tittarna få följa svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger programledaren Linda Lindorff, 47, i ett pressmeddelande.

Sedan 2013 är Linda gift med Jacob Lindorff, 46, och tillsammans har de tre barn – döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 9, och Benedicte, 6. I ett inlägg på Instagram har Linda delat med sig om känslorna kring att säga hejdå till familjen hemma när hon ska iväg på inspelning för Bonde söker fru – jorden runt, vilket innebär arbete utomlands.

Annons

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont”, skriver Linda Lindorff till en bild på sig och maken Jacob och fortsätter:

Annons

”Det kommer bli en spännande och bra resa men just själva avskedet är jobbigt. Så är det bara. Nu i taxin ska jag lyssna på ljudbok och skingra tankarna. Sedan blir det bra”. 

Färre brev till de utländska bönderna

När Hänt träffar Linda Lindorff på premiären av musikalen Snövit på Göta Lejon i Stockholm frågar vi hur det går med Bonde söker fru – jorden runt.

– Vi har kört presentationsprogrammen och nu har vi tagit in alla kärleksbrev, säger Linda.

Har ni fått många brev?

– Det har börjat bra. Men det är ju en större omställning att flytta till Australien än Skövde-trakten liksom. Så man tänker väl efter lite extra innan man skickar iväg ett brev.

Annons

Känns det som att ni fått in för få brev?

– Nej, vi har så att det räcker. Men ju fler brev desto större sannolikhet är det ju att de hittar kärleken. Det man kan se är att dessa brev är väldigt genomtänkta.

Linda Lindorff berättar att hon just nu är ledig från jobb, men att inspelningarna till Bonde söker fru – jorden runt börjar efter nyår.

– Det är otroligt kul att få göra ett program som Bonde söker fru och sedan att få bredda på det sättet som vi gör nu. Det är roligt, säger hon.

Linda Lindorffs plan med familjen

På frågan om det kommer bli jobbigt att vara ifrån familjen under inspelningarna förklarar Linda Lindorff att de får komma på besök.

Annons

– Någon sväng kan de följa med, till Spanien till exempel. Det blir under någon långhelg, säger hon och fortsätter:

– Det är ju ett jobb som ska göras och när jag är hemma är jag väldigt mycket hemma. När jag borta är jag borta, men då har jag en fantastisk man som tar hand om allt.

Men du får vara med din familj i jul innan inspelningarna drar igång? 

– Då får jag vara ledig. Jag har jobbat så mycket i höst, så nu är det välförtjänt ledighet. Under jul är vi i Lappland, njuter av snö, skidor och skoter och så. Sen kommer vi hem på nyår, för då ska barnen spela tennismatcher under en stor tennisturnéring.

Och vad händer för dig efter att Bonde söker fru – jorden runt är färdigt? 

– Sedan blir det Bonde söker fru i Sverige, Bönderna berättar allt och sedan Wild kids igen. Så det rullar på, säger hon.

Annons

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…