LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tuva Novotny om pappan till barnet – sanningen om relationen: ”Har aldrig...”

18 okt, 2022 
Tuva Novotny
Det spekuleras vilt kring om Tuva Novotny och Alexander Skarsgård skulle ha en romans.
Men de båda skådespelarna är sparsamma med detaljer.
Läs om när Tuva avslöjade detaljen om pappan till barnet här!
Annons
Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Skådespelerskan Tuva Novotny, 42, är just nu aktuell i Lars von Triers uppföljning på kultserien Riket. Det är nu i oktober som den sista delen Riket Exodus har sin premiär.

Men även i privatlivet så händer det ett och annat för Tuva. Men här är hon desto mer hemlighetsfull av sig.

Det var i våras som hon dök upp på ELLE-galan och visade upp sin gravidmage och spekulationerna drog genast igång vem som kunde vara pappan till barnet. Något som hon valde att inte svara på.

I samma veva florerade en hel del rykten kring hennes relation till skådespelaren Alexander Skarsgård, 46, och flera påstod att de skulle vara ett par – och då kanske också pappan till barnet. Han är dessutom med i samma serie som Tuva nu är aktuell i.

Men romansryktet är uppgifter som ingen av dem varken bekräftat eller dementerat.

Författaren avslöjade romansen mellan Tuva och Alexander

Spekulationerna kring den påstådda romansen tog minst sagt fart när författaren Ann Söderlund, 50, avslöjade relationen i podcasten Inte din morsa, som hon driver tillsammans med journalisten Sanna Lundell, 43.

Annons

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, förklarade Ann i podavsnittet. Hon berättade vidare:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen [SVT-serie där Tuva har en stor roll reds. anm.], så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Tuva Novotny om pappan till hennes barn: ”Vi var aldrig..”

Men Alexander Skarsgård är inte den enda skådespelaren som Tuva haft en fling med om man ska tro på spekulationerna. 2012 rapporterade Aftonbladet om att Tuva och Ola Rapace hade setts tillsammans under en intim dejt.

De hade båda varit med i samma film och hade fattat tyckte för varandra under inspelningen, något som en källa hade rapporterat om.

– De har dejtat ett tag, och gillar varandra. Men förhållandet har varit av och på, säger en källa.

Tidningen S hade i samband med detta skrivit om att Tuva låg i skilsmässa med Nicolai Bjerrum Lersbryggen, mannen som hon har ett barn med. Men sanningen är den att paret aldrig var gifta.

– Inte ens en enkel faktakoll har de gjort – vi har aldrig varit gifta, säger Tuva Novotny i tidningen Vi:s decembernummer samma år.

FOTO: Anders Wiklund/TT

Annons