LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Närgångna bilden på Alexander Skarsgård och Tuva Novotny – se här

12 okt, 2022 
ALEXANDER SKARSGÅRD, TUVA NOVOTNY
Romansryktet mellan Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har varken bekräftats eller dementerats.
Nu syns de på nya bilder ihop – se här!
Annons
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Det var i april som romansryktet mellan Tuva Novotny, 42, och skådespelaren Alexander Skarsgård, 46, drog igång ordentligt. Detta efter att författaren Ann Söderlund, 50, avslöjade relationen i podcasten Inte din morsa, som hon driver tillsammans med journalisten Sanna Lundell, 43.

Någon vecka tidigare hade det även avslöjats att Tuva var höggravid. När hon gästade Nyhetsmorgon avslöjade hon att hon var i tredje trimestern.

– Ja det var lite svårt att undvika en 9 månaders-mage från den vinkeln, sa Tuva då.

– Därför tar jag mig friheten att säga grattis! När kommer bebisen?, frågade Jenny Strömstedt, 50.

– Ja det pratar jag inte om. Men tack, det behåller jag ändå för mig själv, svarade Tuva.

Tuva Novotnys ärliga ord om partnern

Eftersom detta är flera månader sedan betyder det att att bebisen vid det här laget är född. Men sedan dess har det spekulerats om att det är Alexander Skarsgård som är pappan till Tuvas barn, samt att de skulle vara i en relation. Detta är dock inget som varken bekräftats eller dementerats av dem.

Annons

Något som däremot är säkert är att Tuva har en ganska liberal syn på relationer.

– En eller fler partners – who cares liksom? En tvåsamhet kan vara lika komplicerad och jobbig som en flersamhet. Ingen relation är enkel hela vägen. Och det är det som är poängen. Det kommer inte att vara en enda partner på en vit springare och sedan lever ni lyckliga tills ni dör. Det kommer att vara svårt, bumps on the road, men det är normalt, sa hon till ETC.

Något annat som är säkert är även att Tuva och Alexander Skarsgård jobbar ihop. Det är i Viaplays återupplivning av Lars von Triers 90-talsserie Riket som de syns ihop.

Intima bilden på Tuva Novotny och Alexander Skarsgård – se här

I slutet av förra året meddelade Viaplay att de, tillsammans med danska DR och Lars von Triers, skulle göra en fortsättning på den danska miniserien Riket från 1994. Serien handlar om det hemsökta Köpenhamnssjukhuset Rigshospitalet.

Den nya omgången heter Riket exodus och förväntas ha premiär någon gång under 2022. Bland skådespelarna ser vi även Mikael Persbrandt och Ida Engvoll.

I en ny reklamkampanj har Viaplay nu läckt ut en närgången bild på Tuva och Alexander ihop. Det är för visso från serien, men de ser minst sagt ut att trivas i varandras sällskap!

Se bilden här:

ALEXANDER SKARSGÅRD, TUVA NOVOTNY
Viaplays nya reklam på Instagram.

FOTO: Sipa USA, TT

Annons