TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför pratar inte Tuva Novotny om pappan till barnet – verkliga anledningen

30 apr, 2022 
TUVA NOVOTNY
Stjärnskådisen Tuva Novotny är gravid med sitt andra barn. Men vem som är pappa till barnet i magen är än så länge okänt. Nu berättar Tuva om anledningen.
Annons
Valter Skarsgård om strikta livsstilen inför kommande filmjobbetBrand logo
Valter Skarsgård om strikta livsstilen inför kommande filmjobbet

Skådespelaren Tuva Novotny, 42, är gravid. Det hela avslöjades när hon gjorde entré på röda mattan inför ELLE-galan 2022. Barnet blir hennes andra barn, då Tuva sedan en tidigare relation har dottern Ella Bjerrum Lersbryggen.

Det var för ELLE:s reporter som hon bekräftade att hon väntar sitt andra barn.

”Du väntar barn?”, frågar reportern varpå Tuva svarar:

– Ja.

Tuva är en av Sveriges främsta och mest kända skådisar och utomlands har hon gjort riktig dunder-succé. Men när det kommer till det privata planet är hon väldigt hemlig av sig. Hon ratar även sociala medier och går sällan på premiärer och galor.

Tidigare i år kunde Hänt däremot avslöja ett och annat om hennes relation med Alexander Skarsgård, 45.

Annons

Okända kärlekssagan mellan Alexander Skarsgård och Tuva Novotny

Redan 2019 skrev tidningen BLT att Alexander Skarsgård och Tuva Novotny synts tillsammans på Ica i Aspö i Karlskrona i juli månad. Tuva har alltid varit förtegen om sitt privatliv.

Avslöjandet om relationen med Skarsgårds-sonen kom efter att Sanna Lundell och Ann Söderlund diskuterade kärleksparet öppet i sin podcast Inte din morsa.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i podden och fortsätter:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Annons

Och nu är alltså Tuva gravid! Men pappan till barnet väljer hon att hålla för sig själv.

– Sånt pratar inte jag om, jag är här för fashion, sa Tuva till Elle efter frågan om vem som är pappan till barnet.

Därför pratar inte Tuva Novotny om pappan till barnet

Även när Tuva gästade Nyhetsmorgon kom ämnet på tal.

– Du pratar ju aldrig om ditt privatliv men du är jätte-gravid, det kunde ju alla som tittade på ELLE-galan igår förstå, säger Jenny Strömstedt i programmet.

– Ja det var lite svårt att undvika en 9 månaders-mage från den vinkeln, säger Tuva och skrattar.

– Därför tar jag mig friheten att säga grattis! När kommer bebisen?, fortsätter Jenny.

– Ja det pratar jag inte om. Men tack, det behåller jag ändå för mig själv, svarar Tuva då.

Tuva vill alltså inte prata om något privat överhuvudtaget.

Gustaf Skarsgård blev pappa i smyg

Alexander Skarsgård har sju syskon. Helsyskonen Eija Skarsgård, Sam Skarsgård, Bill Skarsgård, Valter Skarsgård och Gustaf Skarsgård. Pappa Stellan Skarsgård har även barnen Ossian Skarsgård och Kolbjörn Skarsgård från sin relation med Megan Everett.

Annons

I november 2020 fick Gustav Skarsgård en dotter tillsammans med flickvännen Caroline Sjöström. Detta var dock inget han skyltade med och det var först på fars dag året efter som Gustaf publicerade en bild på dottern.

Så, om det är Alexander Skarsgård som är pappa till Tuva Novotnys bebis i magen, är det kanske en trend i familjen att ligga lågt på den fronten.

Tuva Novotny gravid på ELLE-galan

En annan detalj som visar på att Tuva gärna inte pratar om barnets pappa är att när hon dök upp på ELLE-galan så kom hon istället med kollegan och vännen Pia Tjelta. I vanliga fall är nämligen Elle-galan ett perfekt tillfälle för att visa upp nya partners.

TUVA NOVOTNY, PIA TJELTA
Tuva med väninnan Pia.

FOTO: Naina Helén Jåma/TT, Karin Törnblom/TT

Annons