Tusse om relationen till Darin Zanyar – orden inför alla

DARIN ZANYAR, TUSSE CHIZA

Tusse och Darin är två av Sveriges mest folkkära artister och under Svenska hjältar-galan befann de sig båda två på plats på Cirkus i Stockholm.
Nu visar Tusse upp verkliga relationen till Darin.
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"
Slå på ljud

Svenska hjältar-galan har gått av stapeln i hela 15 år. Syftet med galan är att hylla svenska vardagshjältar, som gör det där lilla extra för andra människor.

Under årens lopp har man haft en stark och viktig jury som utser dessa vinnare. I årets jury sitter inga mindre än Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, Daniel Norberg, 27, och Hanna Ferm, 21, förbundskapten Janne Andersson, 59, komikern Marika Carlsson, 48, överbefälhavare Micael Bydén, 57, programledaren Kodio Akolor, 40, ärkebiskop Antje Jackelén, 66, och Idol-jurymedlemmen Anders Bagge, 53.

Programledarna har under årets lopp varierat en del. Bland annat har Mark Levengood, 57, Peter Settman, 52, och Kristin Kaspersen, 49, hållit i taktpinnen.

Darin Zanyar uppträder på Svenska hjältar-galan

Svenska hjältar-galan spelades in redan den 6:e december, men under fredagskvällen visas den för svenska folket på TV4. Det var väldigt kändistätt under galakvällen och bland annat satt Tusse Chiza, 19, och Siw Malmkvist, 84, i publiken.

Under kvällen bjöds det också på fina framträdanden från artister som The mamas, Thomas Stenström och Darin Zanyar.

Darin har tidigare berättat om sin karriär som för tillfället går som på räls. Till vardags bor han nämligen i Spanien, närmare bestämt på Mallorca. När han gästade Hellenius hörna berättade han om kändisskapet som kommit till honom – även i Spanien!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darins låt En säng av rosor har nämligen använts i en spansk serie och låten har toppat spanska listorna under 2021. I Hellenius hörna berättade han även om hur det står till på kärleksfronten. Då sa Darin att han var singel, men han berättade även vad han söker hos en partner.

– Det måste vara någon som är rolig såklart, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, någon som gillar mat, då jag käkar ganska mycket, det kanske inte syns men jag gör det, säger han och tillägger:

– Han måste gilla musik också, det kan vara kul. Jobbigt om han inte vill höra någon musik.

Tusse om relationen till Darin Zanyar

Mycket mer än så har Darin inte riktigt berättat om sitt kärleksliv och någon som också gärna håller sitt kärleksliv för sig själv är Idol- och Melodifestival-vinnaren Tusse.

Nu visar det sig att Tusse och Darin verkar vara nära vänner för Tusse blir ytterst glad över att se Darin uppträda under Svenska hjältar-galan.

– Yeeeees, skriker han när det är dags för Darins framträdande.

Och på Darins Instagram kan man se att Tusse och han har en nära relation. Under en av Darins bilder skriver Tusse:

”ÄÄNTLIGEN! Jullåt från dig”, skriver han följt av flera emojis och ett hjärta.

KRISTIN KASPERSEN, TUSSE CHIZA

Tusse jublar över att få se Darin sjunga på Svenska hjältar-galan!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Linda avslöjar det tittarna inte får se i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Kristins flirtiga drag inför alla – orden i tv: ”Så stilig”

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN