Darin Zanyars nya kärleksbesked – berättar i Hellenius hörna

Darin och David

För drygt ett år sedan kom Darin ut som homosexuell och nu är den stora frågan om han träffat kärleken?
I Hellenius hörna berättar han nu var han står på den fronten.

Darin Zanyar, 34, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Idol 2004. Vid det laget var han bara 17 år och han minst sagt tog svenska folket med storm.

Sedan dess har karriären gått som på räls för den folkkära artisten och han har haft flera stora hits genom åren. Bland annat kan han skryta om hit-låtar som Tvillingen, Ta mig tillbaka och En säng av rosor.

Nu är Darin återigen högaktuell med ny musik men han har gjort en liten förändring. Nu har han nämligen gått tillbaka till att sjunga på engelska igen och i den senaste fredagsfinalen i Idol bjöd han på ett framträdande med låten Holding me more. Däremot var det en detalj med inslaget som tittarna blev rejält upprörda över.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darin kom ut som homosexuell för ett år sedan

För drygt ett år sedan, närmare bestämt i samband med prideveckan år 2020 bestämde sig Darin för att vara öppen med sin läggning. Han berättade då att han är gay och han möttes av kärlek från både fans, följare och kollegor.

Han har tidigare förklarat att det var som att golvet försvann under honom när han publicerade inlägget och i en intervju med Dagens Nyheter berättar han om tacksamheten över den fina responsen.

– Det var otroligt stort. Jag har dolt så mycket i livet, både detta och annat. Jag visste att det skulle bli en grej men inte hur stort det skulle bli och hur mycket kärlek jag skulle få från bekanta, musiker och gayprofiler från hela världen, sa han då.

Gravida singelpappan Freddy, 35, vill föda sitt barn i Sverige

Nyligen ställde Darin upp på en intervju med tidningen Metal magazine och fick då frågan om hur det är att dejta som offentlig person.

– Jag tror att det borde komma naturligt. Jag har inte dejtat särskilt mycket än, men jag borde börja, sa han då.

Darin Zanyars nya ord om kärlekslivet

Och nu berättar Darin hur det ligger till på kärleksfronten. Det är när han gästar David Hellenius, 47, egna talkshow Hellenius hörna som frågan kommer på tal huruvida Darin är singel eller inte.

– Det känns som att den här killen är singel på något vis?, säger David Hellenius och håller upp en bild på Darin.

– Ja, han är singel, bekräftar Darin.

I samma veva avslöjar Darin vad det egentligen är han letar efter hos en potentiell partner.

– Det måste vara någon som är rolig såklart, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, någon som gillar mat, då jag käkar ganska mycket, det kanske inte syns men jag gör det, säger han och tillägger:

– Han måste gilla musik också, det kan vara kul. Jobbigt om han inte vill höra någon musik.

LÄS OCKSÅ: Bingos verkliga relation till Marie Sernholt – intima bilderna

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös sorg efter sonen Leos flytt

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet, TV4

SENASTE NYTT!