Linda Lindorffs känslostorm bakom kulisserna i Bonde söker fru 2021

LINDA LINDORFF

Linda Lindorff har lett Bonde söker fru under alla 14 säsonger som hittills spelats in.
I alla år har det kryllat av heta kärleksmöten, men sommaren 2021 blev något extra för Linda.
”I år var det jobbigt för mig”, skriver Linda på sin blogg.
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru har nått sitt slut, men än är det faktiskt inte helt över. Under nästa vecka kommer vi nämligen få ta del av hur det gått för bönderna och om deras slutval hållit ända in på hösten.

Linda Lindorff, 49, har lett programmet sedan dess start och under årens lopp har hon minst sagt fått se en hel del. Linda har tidigare berättat i en intervju hur det kom sig att hon tackade ja till att leda programmet.

– Jag var inne i en intensiv period med inspelningar av fyra olika program som Farmen, När och fjärran, Äntligen trädgård och Jakt och fiske. Och hade egentligen fullt upp. Men TV4 skickade hem ett kassettband till mig som innehöll första avsnittet av ”Bonde söker fru” i Holland och jag både skrattade och grät när jag tittat klart utan att ha förstått ett enda ord av vad som hade sagts, har Linda sagt till Expressen.

Så valde bönderna i slutvalen i Bonde söker fru 2021

Sedan dess har det hunnit göras hela 14 säsonger av det otroligt populära dejtingprogrammet och Linda är minst sagt en av huvudpersonerna varje år. Linda har även fått väldigt fina relationer till bönderna och varje gång en liten bonde-bebis föds så försöker Linda vara på plats för att gratulera!

I årets säsong blev det väldigt händelserikt på många håll och kanter runtom i landet. Bönderna som sökte kärleken i årets Bonde söker fru var inga mindre än mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, och spannmålsbonden Filip Nilsson, 27.

I böndernas slutval blev det både oväntat och känslosamt. Peja kom fram till att inte välja någon av tjejerna som var kvar på gården, även om han åkte till Stockholm senare för att träffa Benita. Backis valde Evelina, Daniel valde Klara och Filip valde Lina.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linda Lindorff om slutvalen i Bonde söker fru: ”Kunde knappt andas”

Någon som var på plats under slutvalen och kan intyga böndernas dilemman var ju naturligtvis Linda Lindorff. Nu berättar hon om hur tufft det faktiskt var för henne när slutvalen gjordes.

”Jag ska säga det att i år var det jobbigt för mig att vara med när slutvalen gjordes. Det var så nervöst att jag knappt kunde andas stundtals och jag kände ångesten och rädslan att göra fel hos bönderna så mycket att det gjorde ont i hela skelettet på nåt vis. Nästan som feber.”, skriver Linda på sin blogg och fortsätter:

”Ja det är svårt att förklara men jag har varit med i så många år nu och jag vet hur viktigt det är. Hur laddat det är. Hur bra det kan bli – men också hur fel det kan bli.”

LÄS OCKSÅ: Carolina om uppbrottet med Viktor – avslöjandet: ”Katastrof”

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikaels privata semesterbilder upprör följarna

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN