Carolina Gynning och Viktor Philipsons nya detaljer om uppbrottet

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson har nyligen fått barn tillsammans och verkar väldigt kära i varandra.
Men nu avslöjar Carolina att paret separerade under graviditeten.
– Det var någon gång vi inte hördes på 2 veckor för att vi var så arga på varandra, säger Carolina i Bathina – en podcast.

Carolina Gynning, 43, slog igenom för snart 20 år sedan då hon kammade hem vinsten i den allra första säsongen av Big brother i Sverige. Sedan dess har hon varit programledare, skådespelat och jobbat som modell.

Idag är hon konstnär och hon har även podcasten Gynning & Berg Hittar sig själva tillsammans med sin kollega och vän Carina Berg, 44.

Utöver allt detta lever Carolina ett bonusfamiljliv tillsammans med sin pojkvän Viktor Philipson, 35. Paret träffades 2019 och fick sitt första barn Vilda juli i år. Carolina har även döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, från ett tidigare förhållande med exet Alexander Lydecker.

Carolina om kampen med tre barn

Carolina har i podcasten berättat att det kan vara kämpigt att få ihop vardagen med tre barn – speciellt när Viktor varit iväg.

– Viktor har varit på en jakt över helgen, jag har haft tre barn själv, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Nu känner jag hur det börjar ta på krafterna här med trebarnskapet. Och när Viktor säger så här "jag vill gärna ha ett barn till", då känner jag lite så här "mm skaffa det du och ta med det på pass i så fall".

Doktor Mikaels privata semesterbilder upprör följarna

Carolina Gynning: ”Inte gått helt in i väggen”

Hon fortsätter med att berätta i avsnittet att hon misstänker att hon kan ha ”gått in i väggen”,

– Ja, det är väl klart att jag inte gått helt in i väggen, eller så har jag gått så jävla in i väggen så att jag kommit ut på andra sidan på något sätt. Du vet när man är övertrött, säger Carolina varpå Carina svarar:

– Jag vill inte strö salt i såren, men jag tror att du har rätt. Att du kanske smackat in i väggen. Jag har två olika bevispunkter för det; dels så tror jag att det märks på både din och min humor att vi är lite kort om sömn. Men framför allt så märker jag det på din virrighet.

Nya avslöjandet – okända kampen i relationen

Carolina och Viktor valde under sommaren 2020 att gå skilda vägar. Som tur var insåg Carolina och Viktor att de inte ville leva utan varandra och återförenades två månader efter uppbrottet.

Men nu avslöjar Carolina och Viktor helt nya detaljer om uppbrottet, i Bathina – en podcast. I avsnittet berättar de om uppbrottet i somras men de avslöjar också att de gjort slut flera gånger som allmänheten inte vet om.
– Vi separerade ju typ 20 gånger under graviditeten.

Viktor avslöjar anledningen till bråken

– Vi var så ovänner. Det var någon gång vi inte hördes på 2 veckor för att vi var så arga på varandra, säger Carolina.

Viktor berättar att de båda två är så envisa och att ingen av de vill säga förlåt till den andra.
– Graviditeten är ju jobbig för alla människor. Men vi bodde inte tillsammans då så då var de väl lättare att bråken blev längre. Jag bodde i stan då och hon på Ekerö, men nu bor vi ju tillsammans.

Carolina håller med och tillägger:

– Våra två första år var total katastrof. De var en jävla berg-och dalbana.

SENASTE NYTT!