Carina Bergs nya bild med 5 månader gamla dottern Juno

Carina Berg har levt tillsammans med kärleken Erik Berg i några år nu. I våras välkomnade de sitt andra gemensamma barn och nu har Carina delat en bild på dottern Juno som väcker starka reaktioner.

Det var tre år sedan som Carina Berg och kärleken Erik blev äkta makar, sedan dess har de inte legat på latsidan. De har synts i tv-rutan tillsammans och privat har de samtidigt bildat en familj.

Carina och Erik Bergs kamp för familjelivet

I mars fick paret en efterlängtad dotter som blev deras andra gemensamma barn. Efter flera års kamp med att skaffa barn har de nu fått två mirakel, sonen Otto och nyfödda dottern Juno.

Carina och Erik har varit öppna med att de haft det svårt att bli gravida. Nyligen kunde vi se programledarens egna tv-serie Var fan är storken? där vi fick följa olika par som har fått kämpa för att bilda en familj. Bland andra Carina och Erik själva.

Det är inte bara i tv-rutan som de bjuder på sig själva. Carina delar även med sig flitigt av vardagen både på sina sociala medier och i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.

Nya bilden på dottern Juno väcker reaktioner

I dagarna publicerade den folkära programledaren en bild tillsammans med sin fem månader gamla dotter. Bilden föreställde henne själv med Juno sovandes på bröstet.

”Mitt lilla varma tyngdtäcke”, har Carina skrivit till bilden som hon delat, följt av ett rött hjärta.

I kommentarsfältet möttes hon snabbt av starka reaktioner från sina följare. Många reagerade över hur fantastiskt härligt de tyckte att det såg ut. Och hur mysigt det är att Juno har somnat i sin mammas famn.

”En helt fantastisk och mysig bild”, skriver en av hennes följare i kommentarsfältet.

”Men gudars!! Så gosigt!! Saknar den tiden nåt enormt”, skriver en annan följare.

En del av hennes följare blev även nostalgiska och minns tillbaka till stunder i deras egna liv.

Åh, detta gör mig glad och nostalgisk att se. Jag brukade alltid ligga så på min mamma när jag var liten”, skriver en följare.

Samtidigt tar podd-kollegan Carolina Gynning en helt annan vändning i hennes kommentar till inlägget.

”Du ser lite stel ut”, skriver hon skämtsamt följt av en skrattade emoji.

LÄS OCKSÅ: NYTT Lill-Babs hem efter renoveringen

LÄS OCKSÅ: ”SINNESSJUKT” Därför stoppas Pernilla Wahlgren

SENASTE NYTT!