TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings ovanliga bild med Viktor Philipson – starka reaktioner

10 jul, 2021 
Viktor Philipson, Carolina Gynning
Att Carolina Gynning och Viktor Philipson har väldigt kul ihop är ingen hemlighet. Nu skojar de till det igen och chockar följarna rejält efter en detalj i Carolina Gynnings senaste bild.
”Jag dör”, skriver en följare.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, har äntligen fått välkomna sin lilla dotter Vilda till världen. Det var under midsommarafton som Carolina kunde berätta den glada nyheten.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen.”, skrev hon då.

Sedan dess har de nyblivna föräldrarna njutit av bebislyckan och Viktor har berättat om hur det känns att kliva in i pappa-rollen.

”Jag är väldigt kär och stolt över båda min tjejer och jag gillar att vara farsa skarpt!”, sa han till Aftonbladet.

Carolina Gynnings familjelycka

Sedan dess har de nyblivna föräldrarna njutit av bebislyckan och den härliga sommarvärmen gör att de kan vara ute mycket. Sedan ett tidigare förhållande har Carolina döttrarna Alicia och Adele och även dem ser ut att trivas med lillasystern.

Det är däremot en video på lilla Vilda som har väckt stor uppmärksamhet bland följarna. I videon ligger Vilda och sparkar och ler och följarna gjorde faktiskt två olika upptäckter.

Annons

Den ena upptäckten handlade om den otroligt påtagliga likheten med pappa Viktor och den andra handlade om hennes storlek. Följarna blev med andra ord väldigt chockade och nu har Carolina valt att fortsätta på det spåret.

Följarnas chock efter Carolinas senaste bild med Viktor

Hennes senaste bild på Instagram är nämligen aningen ovanlig, och för de följare som lägger märke till Viktor blir det en rejäl chock.

”Jag dör”, skriver en följare som dör av skratt.

”Sååå roligt (chockart) om det varit ombytta roller.”, skriver en annan.

”Haha rump chock i bilden”, skriver en tredje.

Till bilden skriver Carolina:

”Finn ett fel”

Och om man tittar noga kan man nämligen skymta Viktor i bilden där han står i bakgrunden och visar upp hela sin rumpa! Trots naken-chocken som följarna fick så verkar de ändå uppskatta skämtet väldigt mycket.

”Någon visar rumpan på altanen”, skriver en.

”rumpchock!”, skriver en annan.

”Röven på altan”, skriver en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons