LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Joakim och Jonna Lundells två barn egna Instagram-konton

10 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Joakim och Jonna Lundell.
Joakim och Jonna Lundell har barnen Lunabelle och Lionel ihop.
Makarna delar frikostigt med sig av bilder på dem i sociala medier och barnen har dessutom egna Instagram-konton.
Nu berättar Jocke och Jonna hur de tänker kring detta.
Annons
Joakim och Jonna Lundells kärlekssagaBrand logo
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga

Joakim, 35, och Jonna Lundell, 27, är ett av Sveriges kändaste par. De träffades 2011 och fem år senare gifte de sig. 2018 fick de sitt första barn, dottern Lunabelle, 2, och förra året föddes sonen, Lionel, 1.

Joakim och Jonna Lundell om barnen på sociala medier

Joakim och Jonnas två barn har varsitt eget konto på Instagram. Lunabelle har över 200 000 följare och Lionel har över 77 000. Både Joakim och Jonna har varit öppna med att de inte tjänar pengar på sina barn via sina sociala kanaler men att de vill dela med sig av bilder på dem.

I Joakim och Jonnas podcast, Sanningen måste fram, pratar de om varför de skapade konton på Instagram åt barnen.

– När Lunabelle föddes så kände vi att det skulle bli en hel del bilder på våra sociala medier men vi ville inte bomba med bilder, säger Jonna i podcasten.

Ett tag var stängde makarna ner Lunabelles konto, men det fick fansen att ta saken i egna händer.

Annons

– När vi skaffade ett Instagram-konto så kände vi sen att det kanske inte var rätt så vi tog ner det. Då märkte vi att så fort vi var ute var det folk som sprang fram till barnvagnen och körde ner huvudet där och skulle kolla på henne, säger Jonna.

Därför har Lunabelle och Lionel Lundell egna Instagram-konton

Joakim och Jonna Lundell menar att de ville ha makten över bilderna på deras barn.

– Innan folk började ta kontakt i verkligheten så skapade de egna Instagram-konton som de döpte till Lunabelle. Dels för att kanske medvetet ha ett fan-konto och dels för att utge sig för att vara Lunabelles offentliga konto, säger Jocke.

Fejk-kontona som skapades ledde till att makarna bestämde sig för att den bästa lösningen är att Lunabelle och Lionel har sina egna konton.

– Vi måste ha ett konto för att folk inte ska gå ut med våra bilder. För att det känns bättre när vi lägger upp det, då väljer vi vad vi vill lägga upp.

Jonna tillägger att det aldrig har varit fokus på barnen i hennes och Jockes sociala medier-kanaler, och när barnen är tillräckligt gamla så ska de få välja själva om de vill vara med eller inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons