LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Jimmy Olofssons hund har fått valpar – glädjen efter uppbrottet

07 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Jimmy Olofsson från Bonde söker fru 2019.
Jimmy Olofsson blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Bonde söker fru för två år sedan.
Nyligen avslöjade TV4-profilen att han och brevskrivaren Emelie Åström har valt att gå skilda vägar – men nu har Jimmy fått något helt annat att sysselsätta sig med.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021Brand logo
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Köttbonden Jimmy Olofsson, 38, medverkade i Bonde söker fru år 2019. I programmet träffade han Emelie Åström, 33, och blev snabbt förälskad. Paret höll ihop efter att programmet var slut och till en början levde de som särbos. Jimmy bodde på sin bondgård i Ankarvattnet och Emelie bodde kvar i sitt hus i Stockholm.

Förra året flyttade Emelie upp till Jimmy. På parets sociala medier har man kunnat se hur de började bygga ett hus tillsammans. Nu står drömhuset klart efter ett års tid. Paret skaffade till och med ett Instagram-konto till det nya huset där de har delat med sig av bilder på hur bygget går.

Under 2020 kommer vi bygga vårat drömhus. Här kan ni följa våran resa från planering till inflytt, står det på kontots Instagram.

I juni kom det tråkiga beskedet att Jimmy och Emelie har gjort slut. Emelie har skrivit om uppbrottet på Instagram och förklarat att känslorna inte längre finns kvar.

Annons

Har jag tagit ett beslut om att flytta hem, skriver Emelie på Instagram och fortsätter:

Jag är så otroligt imponerad och stolt över oss Jimmy. Vi vågade, vi satsade, vi levde och vilket jäkla hus vi fick upp tillsammans.

Bonde-Jimmys hund har fått valpar

Jimmy bor kvar i det nybyggda huset i Ankarvattnet. Under den sista tiden har han inte lagt ut särskilt mycket på sina sociala medier – fram tills nu. I veckan la han ut en bild på sin hund Busan som precis har fått valpar. På bilden kan man se åtta stycken svarta- och svartvita valpar. Familjelyckan är ett faktum!

”I lördags fick Jämthunden Busan 8 fina valpar. Bara att hoppas valparna blir lika duktiga i skogen som sin mor och far”, skriver Jimmy på Instagram.

Jimmy Olofsson uppmanar även sina följare att höra av sig om man är sugen på att skaffa en valp.

”För den som letar efter en valp så är det bara att höra av sig”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons