Trettonbarnsmamman Mirka om dramatiska missfallet: "Fick åka in akut"

Mirka Norrström drabbad av missfall

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström talar nu ut om sin dramatiska födelsedag. Mitt under middagsfirandet drabbades hon av missfall och var tvungen att åka akut till sjukhus.
0:45

Efter reklamen: Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

(0:45)

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 49, blev en folkkär och omtyckt profil hos svenska folket när hon tillsammans med dåvarande maken Peter medverkade i TV4-programmet Familjen annorlunda.

Efter inspelningarna har paret gått skilda vägar, 2016 var skilsmässan ett faktum. De hade då varit gifta i 23 år. Därefter bor Mirka mer eller mindre på heltid med de 13 barnen

TV4-mamman har de senaste månaderna inte varit fullt lika frekvent på sociala medier som tidigare. Bland annat tvingades hon byta hem och leta nytt boende åt sig och barnen. Samtidigt har ekonomin varit ett orosmoln då Mirka drabbats av utmattning.

Mirka Norrströms tuffa kamp med ekonomin

– Det har varit kämpigt i lite över ett år. Framförallt då när min depression kom, jag har inte kunnat lägga ner tiden. Jag lever på mina sociala medier men jag har inte haft kraft att jobba med det, just när det kommer till den ekonomiska biten med samarbeten, berättade hon tidigare för Hänt.

Men nyligen dök Mirka upp på Instagram med en livesändning, där hon bland annat röt ifrån mot de negativa kommentarer hon tvingas ta emot i den virtuella världen.

I slutet av sändningen avslöjade Mirka att hon snart fyller 50 år och hoppas på ett något större firande av födelsedagen.

– Vi har pratat lite, med ungarna och så där vad jag ska hitta på när jag fyller år, jag fyller mitt på sommaren, och jag kom på att jag aldrig någonsin firat mig ordentligt. Vi har alltid gjort tårta, men det är det som varit, vi har aldrig firat mig med lite större firande, säger Mirka.

Caspers förvandling efter skilsmässan – chocken efter nya bilden: "Kris"

Trettonbarnsmamman om akuta missfallet

Den senaste jämna födelsedagen tog dessutom en dramatisk vändning.

– När jag fyllde 40 då hade vi ett par gamla grannar som kom över, vi skulle bara käka och så där. Och då fick jag missfall och fick åka in akut och bli skrapad, berättar hon.

Mirka är märkbart tagen när hon minns tillbaka på sina födelsedagar.

– 30, då var jag höggravid med tvillingar, när jag fyllde 20 tror jag inte ens det blev en tårta, suckar hon och avslutar med:

– Jag skulle vilja hitta på något. Men jag vill inte göra något själv, ah det blir nog bra.

FOTO: Christian Örnberg/TT, Instagram/mirkanorrstrom

SENASTE NYTT!