LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks förvandling efter skilsmässan – chocken efter nya bilden: "Kris"

23 mar, 2022 
Malin Ljung
Casper Janebrink har en ny look
I mitten av februari meddelade Casper Janebrink att han och hustrun Helena ska skilja sig. Nu visar den 52-årige dansbandsstjärnan upp en helt ny stil som överraskar följarna.
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52, avslöjade på alla hjärtans dag att han och hustrun Helena Janebrink beslutat sig för att skilja sig. De har levt tillsammans i 23 år, men han motiverade separationen med att de kommit till ett vägskäl i livet där de kommit överens om att de bör leva var för sig för att kunna behålla sin vänskap.

”Tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev han i ett inlägg på Instagram.

I slutet av februari avslöjande han i en intervju med Hänt att framtiden ändå ser ljus ut. Under hösten kommer dansbandet Arvingarna att vara aktuella med sin nya krogshow I love Arvingarna. Casper meddelade även att han inte kommer tala mer om orsaken till skilsmässan från Helena, varför de skiljer sig kommer de att hålla privat.

Därför skiljer sig Casper Janebrink

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom. Alla tidningar spekulerar ju väldigt gärna om varför och hur. Men det är privat.

Annons

Nu har det gått en dryg månad sedan nyheten om skilsmässan blev offentlig, och något Casper inte varit privat med sedan dess är att visa upp sina nya prylar och vardagslivet. Bland annat har han införskaffat en vinkyl, som förvisso på första bilden till synes var fylld med öl.

Caspers nya liv efter skilsmässan

Och nu avslöjar Casper en något dyrare inköp – nämligen en ny bil! Hos bilföretaget tog han en bild på sig själv och meddelade att han väntade på sitt nya fordon, men det var något helt annat som fick följarna att reagera. Dansbandsstjärnan hade nämligen sprillans nya glasögon på sig, något han tidigare inte visat upp.

"Snygga brillor, klädsamt", skriver en person.

"Har du fått nya glasögon du är riktigt snygg i dom", tycker en annan.

Annons

Komplimangerna flödar i kommentarsfältet, men vissa andra pikar även Casper och påstår att han ska ha hamnat i en kris.

"Låter som en 50-årskris? Nyskild, ny Porsche, nya brillor. Kämpa", skriver en följare.

En annan person hävdar att man antingen skiljer sig eller köper en Porsche vid en kris, och avslutar med:

"Måste vara en jäkligt stor kris du går igenom".

Casper har inte svarat på kommentarerna, men vi kan konstatera att glasögonen är stiliga och hoppas att han blir nöjd med sin nya bil.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT, Instagram

Annons