Elisa Lindström bryter tystnaden – första orden efter tunga tragedin

ELISA LINDSTRÖM

Elisa Lindström har synts i rampljuset i flera år i diverse olika sammanhang.
Men den senaste tiden har det varit väldigt tyst från artistens håll.
Nu bryter hon tystnaden efter långa frånvaron.
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och bland alla dansbands-fans runtom i landet är hon en riktig legend.

Elisas karriär inom dansbandsvärlden tog rejäl fart när hon ställde upp i och vann Dansbandskampen 2010. Men även för alla Melodifestivalen-fans är hon ett välkänt ansikte. Förra året ställde hon nämligen upp med låten Den du är, som dock inte tog sig vidare från deltävlingen.

Men tiden efter Mello blev inte lätt och det berodde inte bara på att hon inte gick vidare från deltävlingen. Bara några dagar efter Melodifestivalen berättade Elisa att hon och ex-maken Markus Frykén, 31, går skilda vägar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elisa Lindström om skilsmässan från Markus och dottern Irma

Elisa och Markus har dottern Irma, 3, tillsammans och efter skilsmässan berättade de att de kommer göra allt för att vara det bästa teamet för dottern.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss”, skrev Elisa Lindström på Instagram om skilsmässan.

Elisa slog igenom redan år 2010 i Dansbandskampen, det var även då hon träffade ex-maken Markus. Till en början var de bara kompisar men senare upptäckte de att det var mer än vänskap mellan dem.

Efter det har Elisa synts till i bland annat Let's dance och Stjärnornas stjärna. Men nu senast fick vi se henne i Doobidoo tillsammans med Casper Janebrink, 52. Det verkade då som att Elisa och Casper trivdes galant i varandras sällskap.

Därför har Mästerkock-Sebastian ett jack i ögonbrynet

Elisa Lindström bryter tystnaden efter långa frånvaron

Sedan dess har det varit ganska tyst från Elisa vilket är förståeligt, då hon stod Ingvar Oldsberg väldigt nära. Efter hans bortgång berättade hon då om den stora sorgen.

”Vila i frid Ingvar Oldsberg. Tack för allt du gjort för svensk tv-underhållning och allt du gett i ditt liv”, skrev hon då.

Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Se klippet här!

Men nu väljer Elisa att bryta den långa tystnaden och nu kommer hon med ett par glädjande ord eftersom våren är på väg med stormsteg!

”Morgonstund… Våren är kommen! Det kvittrar glatt i skogen och påminner mig om livet. Det ostoppbara som alltid kommer komma.Det var nog längesedan vi behövde ljuset mer än nu. Ut och njut. Tanka på.Sänder en massa kärlek till Er alla där ute!”, skriver Elisa Lindström och visar upp en härlig video på sig själv där hon är ute i naturen och njuter av vårvädret.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

SENASTE NYTT!