TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sveriges mästerkock-Sebastian om ärret i ögonbrynet – så fick han jacket

22 mar, 2022 
Sveriges mästerkock-Sebastian
Sveriges mästerkock 2022 i full gång och fyra deltagare återstår.
Under säsongen har Sebastian gjort ett stort intryck med sin matlagning och härliga personlighet.
Något man som tittare kanske undrar är varför han egentligen har ett streck i ögonbrynet? Nu avslöjar Sebastian sanningen!
Annons

Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”Brand logo
Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”

Sveriges mästerkock är i full gång och nu är det fyra deltagare som tävlar om vinstsumman, ett kokboks-kontrakt och den stora äran att titulera sig som Sveriges mästerkock 2022.

En av årets deltagare är Sebastian Jogér, som gjort stort intryck hos tittarna. Nu väljer han att svara på en fråga om sitt utseende.

Sebastians var sjuk under förra veckans avsnitt: ”Smittar inte”

Sebastian hade det extra kämpigt förra veckan, han tampades nämligen med sjukdom. För Hänt berättade han att det rörde sig om bihåleinflammation.

– Det som hade hänt var att jag fick en bihåleinflammation, vilket jag har fått ett flertal gånger på grund av AC i hotellrum. Jag har lätt att få det, på grund av att jag har haft hals- och lungproblem tidigare, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

Annons

– Bihåleinflammation smittar inte, men var ett stort problem för mig när jag tävlade då jag förlorade smak och lukt samt fick feber och svårt med andningen. Det är vad som hände.

Även TV4 förtydligade att Sebastian corona-testade sig innan, och att samtliga tester var negativa.

I ett mejl till Hänt skrev TV4:

”Sebastian testades negativt i flera efter varandra följande covidtest varje dag innan han gick in i studion när han hade symtom. Sen när han inte hade symtom längre så testades han en gång per dag, som alla andra deltagare och team.”

Sanningen om Sebastians skada i ögonbrynet – har ett jack

Något många kanske undrar om Sebastian Jogér i Sverges mästerkock 2022 är varför han har ett jack i ögonbrynet. En tittare har ställt en fråga om detta i hans kommentarsfält på Instagram och nu väljer tv-profilen att avslöja sanningen!

Annons

Det visar sig handla om en olycka som inträffade för två år sedan. På Instagram berättar Sebastian att han föll på asfalt och ena ögonbrynet spräcktes.

”För två år sen råka jag ut för en olycka och sprack ena ögonbrynet rejält när jag faceplanta emot en trottoarkant. Då jag hellre velat att jag fick det vertikalt än horisontellt då jag hade sett mycket “tuffare ut”. Så bad jag min barber att göra ett snitt på andra ögonbrynet så att det skulle bli mer symmetriskt. Och nu är jag rädd för förändring… Moral of the story, ha hjälm…”, skriver Sebastian på Instagram.

Sebastian i Sveriges mästerkock
Sebastian Jogér i Sveriges mästerkock

FOTO: TV4

Annons