Tommy Nilssons stora familjelycka – blivit gammelmorfar

Tommy Nilsson

Olle Sporrong/Expressen/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT
Tommy Nilsson blev pappa redan när han var 20 år. Vid 40 års ålder blev han morfar till dottern Angelicas son Robin. Nu när han fyllt 60 har han blivit gammelmorfar till Robins lilla dotter Alexia.

Tommy Nilsson, 60, är en av Sveriges mest folkkära artister. Med låtar som Öppna din dörr och Dina färger var blå tog han hela 90-talet med storm.

På senare år har han också synts en hel del i stora tv-program som Över Atlanten på Kanal 5 och TV4:s Så mycket bättre. I hans säsong av Så mycket bättre var bland andra Little Jinder, Magnus Karlsson, Lisa Ekdahl, Danny Saucedo och Jill Johnson också med.

Nyligen gästade artisten Nyhetsmorgon och då berättade den glada nyheten att han snart skulle bli gammelmorfar. Han berättade även om hur det var att bli pappa så tidigt i livet. Tommy var bara 20 år gammal när han fick sin första dotter Angelica Nilsson, 39. Då förklarade han att han tyckte att det var lite för tidigt och att han inte riktigt var mogen för papparollen.

Tommy Nilssons relationer

Relationen med Angelicas mamma Susanne höll inte så jättelänge och istället fick Tommy upp ögonen för Catherine Haag, som han fick sonen Kalle, 27, med.

– Det var en blixtförälskelse. Vi gjorde det klassiska felet att skaffa hus och barn när det började kännas svajigt. Men vi hade också en fin tid och fick en fin son, har Tommy tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Efter romansen med Catherine Haag fann artisten kärleken på nytt och denna gång i Malin Berghagen, 54. Tillsammans med henne fick han dottern Linn, 24, och sonen Isak, 18.

Mikael Sandströms glädjebesked – efter bakslaget

Men inte heller förhållandet med kändisdottern Malin Berghagen höll för evigt. Efter skilsmässan fann Tommy kärleken i sin nuvarande partner Linda Olsson, 40. Paret har varit tillsammans sedan 2008 och har sonen Tim, 8, ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu blir Tommy gammelmorfar

I mars i år fyllde Tommy 60 år, och kan nu se tillbaka på ett händelserikt liv. Men en händelserik framtid är också något han kan skriva under på. I Nyhetsmorgon beskrev han den väntande situationen som lite knasig.

– Jag var 20 när jag blev pappa, jag var 40 när jag blev morfar och nu har jag blivit 60 och ska få mitt första barnbarnsbarn. Det är lite knasigt, men väldigt trevligt så klart, sa han i Nyhetsmorgon.

Nu har familjens nyaste medlem kommit till världen. Det är Tommys barnbarn Robin som fått dottern Alexia och lyckan är total inom familjen!

”Jag vill bara på detta enkla sätt meddela att jag har blivit gammelmorfar”, säger artisten i en kort video på Instagram.

View this post on Instagram

Hallå i rymden!

A post shared by Tommy Nilsson (@mrtommynilsson) on

Hela familjen verkar glädjas åt beskedet och gratulationer från alla möjliga håll regnar in. Bland annat kan Tommys partner Linda nu titulera sig som bonus-gammelmormor vid 40 års ålder.

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen, 51, har skickat grattis-hälsningar och kärlek både till Tommy och hans partner Linda.

”Grattis! Så roligt! Hälsa hela familjen”, skriver Kristin Kaspersen.

LÄS MER: Tommy Nilssons fyra äldsta barn har vuxit upp – så lever de i dag

LÄS MER: Tommy Nilssons ord om skilsmässan med Malin Berghagen

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT