Tommy Nilssons fyra äldsta barn har vuxit upp – så lever de i dag

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson är pappa till fem barn i olika åldrar.
Fyra av barnen har nu vuxit upp – så här lever Angelica, Kalle, Linn och Isak i dag!

Artisten Tommy Nilsson, 60, är rösten bakom många svenska hitlåtar som Öppna din dörr och Allt som jag känner. I början på 90-talat gifte sig Tommy med Malin Berghagen, 54, men kärlekssagan fick sig ett slut. Året var 2007 när det forna makarna lämnade in en skilsmässoansökan. Tillsammans fick de två barn – dottern Linn, 24, och sonen Isak, 18.

Malin Berghagen med barnen Linn och Isak

Malin Berghagen med barnen Linn och Isak 2006. Foto: Mats Samuelsson/TT

Barnen Angelica, Kalle och Tim

Dessa är inte de enda barnen som Tommy är pappa till, han har nämligen fem barn med fyra olika kvinnor. När Tommy var 19 år gammal blev hans dåvarande partner Susanne gravid. Paret fick tillsammans dottern Angelica, 39. I en intervju med Expressen har Tommy berättat om tankarna kring att bli pappa vid den unga åldern.

– Det var ingen bra tid. När jag fick Angelica var jag väldigt ung, ansvarslös och valde karriären. Jag tror inte att vi kommer komma överens någonsin. Vi lever inte på samma breddgrad, sa han då.

Tommy Nilsson och dottern Angelica

Tommy Nilsson och dottern Angelica 2006. Foto: Patrik Österberg / TT

I samma intervju berättar han om relationen som kom efteråt – nämligen den med Catherine Haag.

– Det var en blixtförälskelse. Vi gjorde det klassiska felet att skaffa hus och barn när det började kännas svajigt. Men vi hade också en fin tid och fick en fin son.

Tommy Nilsson och sonen Kalle

Tommy Nilsson och sonen Kalle. Foto: Gunnar Ask/EXP/TT

Catherine Haag gick bort i cancer 2015 och Tommy har tidigare öppnat upp om sorgen över exfruns bortgång.

Efter skilsmässan med Malin Berghagen fann Tommy kärleken i sin nuvarande partner Linda Olsson, 40. Paret har varit tillsammans sedan 2008 och har ihop sonen Tim, 8.

Så lever barnen idag

Idag är Tommys äldsta dotter 39 år gammal och sedan bilden som togs på Tommy och hans dotter år 2006 så har hon inte dykt upp i rampljuset. Angelica ser inte heller ut att ha några öppna sociala medier utan lever idag sitt liv privat.

Tidigare gick Angelica i sin pappas fotspår och satsade på musiken. Hon hade även en omskriven relation med Big Brother-stjärnan Olivier de Paris som innan dess hade varit tillsammans med Carolina Gynning.

Angelica och Olivier

Angelica och Olivier. Foto: Patrik Österberg / TT

27-åriga sonen Kalle har även han valt att leva ett liv utanför offentligheten. Tidigare hade han ett öppet Instagram-konto men den senaste bilden som syns på sonen är tagen för cirka två och ett halvt år sedan.

Linn, 24, och Isak, 18, som har två kända föräldrar har synts mer i rampljuset än sina halvsyskon. Sedan barnsben har de nämligen dykt upp på premiärer och tillställningar tillsammans med pappa Tommy och mamma Malin.

Linn dyker även idag titt som tätt upp på röda mattan. Hon har även ett öppet Instagram-konto där hon delar med sig av sin vardag.

Isak lyser däremot med sin frånvaro nu för tiden. Till skillnad från sin storasyster syns han varken på röda mattan eller öppet på sociala medier. Malin avslöjade dock att sonen flyttat hemifrån i samband med att han började på gymnasiet, något som hon ansåg kändes tufft.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen om tuffa skilsmässan från Tommy Nilsson

LÄS OCKSÅ: Tommy Nilsson om 20 år yngre kärlekens barnkrav: “Ett avgörande ögonblick”

FOTO: Cornelia Nordström/TT/Karin Törnblom/TT