Tommy Nilssons ord om skilsmässan med Malin Berghagen

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson var tidigare gift med Malin Berghagen.
Nu berättar han om den uppslitande skilsmässan och bröllopsplanerna med Linda.

Artisten Tommy Nilsson, 60, har vi kunnat se på sitt livs äventyr i Kanal 5:s realityprogram Över Atlanten där han och flera kändisar, däribland programledaren Sofia Wistam och tidigare fotbollsproffset Henrik Larsson, seglar över världshavet. De har blivit både dramatik och god kamratskap under resan.

I en intervju med Expressen beskriver Tommy Nilsson resan med en skräckblandad förtjusning, Tommy har nämligen en rädsla för vatten och hav som bottnar i att han en gång var nära att drunkna. För tidningen berättar han om händelsen som utspelade sig på Maldiverna i början av 2000-talet. Tommy fick plötsligt kramp, men som tur var lyckades en kille dra upp honom ur vattnet.

Den obehagliga upplevelsen har gjort att han idag har en respekt för vatten.

Bröllopsplanerna med kärleken Linda

I programmet har Tommy pratat mycket om sin familj och kärleken till sambon Linda Olsson, 41. De möttes för över tio år sedan, i samma veva som Tommy gjorde upp med sitt drickande. I början av året sa Tommy att han ville gifta sig med Linda innan 60-årsdagen, men så blev det inte.

– Det klart vi vill det men vi hittar ingen tid. Linda vill ha en stor fest och det går inte nu. Jag kan gå på rådhuset med bara de närmaste. Jag har ju varit gift tidigare men Linda har inte det, säger Tommy till Expressen.

Med Linda har han sonen Tim, 8. Fler barn är inget Tommy och Linda pratar om i nuläget.

Att ge utrymme i en relation är något Tommy lärt sig, under perioden när han drack gjorde alkoholen att han blev egocentrisk och inte såg andras behov.

Tommy Nilssons ärliga ord om skilsmässan

Tommy hade tidigare ett omskrivet äktenskap med Malin Berghagen, 54. Kontakten med exfrun Malin är idag god. De gifte sig 1993 men efter 14 år ihop stod skilsmässan 2007. Under åren ihop fick de två barn, Isak Nilsson, som i dag är 17 år, och Linn Berghagen Nilsson, 24 år.

– Lillgrabben är ju fortfarande under våra vingar. Jag och Malin pratar ibland, vi umgås inte, men vi måste ju prata om barnen. Jag är glad att hon har det bra, säger Tommy.

Han berättar om det uppslitande uppbrottet från exfrun Malin.

– Det var tufft i början. Det är aldrig lätt att skiljas, men nu tror jag att vi är på en bättre plats båda två.

Malin Berghagen är i dag tillsammans med fästmannen Martin Charlton, 49.

LÄS OCKSÅ: Så ser Tommy Nilsson och Malin Berghagens dotter Linn ut idag

LÄS OCKSÅ: Svenska kändisarna om sina oväntade relationer

FOTO: TT