Idol 2023 marknadsföring banner

Svenska kändisarna om sina oväntade relationer

08 jan, 2020 
AvOla Lagerström
Måns Zelmerlöw, Paulina Danielsson, Per Morberg, Birgitte Södergaard, Martin ”E-Type” Ericsson och Anitha Clemence.
Bianca Ingrosso bekräftar okända romansen – innan återföreningen med Phillippe.
Här får du reda på svenska kändisarnas oväntade – och i vissa fall hemliga – relationer.
Annons

Bianca Ingrosso om okända romansen.

◼️ ◼️ ◼️

Måns Zelmerlöw och Paulina Danielsson.
Måns och Paulina.

✔︎ Måns Zelmerlöw och Paow: ”En ömsesidig akt!”

Vintern 2015 briserade bomben: Måns Zelmerlöw, 34, och Paulina ”Paow” Danielsson, 26, hade en fling!

När Hänt Extra – som avslöjade allt – ringde till Paow för att få en kommentar, utbrast hon chockat:

– Va? Hur får ni reda på allt?

Därefter avslöjade hon att hon och Måns hade träffats några månader tidigare på den stora Kristallengalan.

– Måns kom fram till mig. Mina vänner hade precis dragit därifrån. Jag var typ ensam där. Han sa att han hade kollat på Paradise Hotel och så stod vi och pratade med Morgan från Ullared. Morgan var ensam och jag försökte ”wingmanna” honom. Alltså, skaffa en tjej till honom. Det gick sådär.

Annons

– Sedan frågade Måns mig: Kan jag få ditt nummer så kanske vi kan hitta på något? Vi bytte nummer och sedan skrev han: Vill du följa med till Kungsholmen? Jag svarade att jag inte tycker om Kungsholmen. Jag fattade vad han ville, men jag hade kille då. Det kändes dumt! Så jag åkte med några från TV4 till Patricia. Där kände jag: Fan, jag måste göra det! Och så åkte jag hem till honom. Sedan var det inte mer med det. Vi låg, hade en ömsesidig akt.

För Hänt har Paow berättat att hon och Måns i efterhand har träffats på en del events, men att de inte mer än hälsat på varandra.

◼️ ◼️ ◼️

Birgitte Söndergaard och Per Morberg.
Birgitte och Per.

✔︎ Per Morberg – Birgitte Söndergaard: ”Min bästa killkompis!”

För ett 15-tal år sedan sedan träffades skådisen och superkocken Per Morberg, 60, och skådisen och allkonstnären Birgitte Söndergaard, 63, på ett födelsedagskalas hemma hos Ernst Billgren, 62. Kemi uppstod och de bestämde sig hastigt och lustigt för att sätta upp Fröken Julie på Tullgarns Slott. Föreställningen blev startskottet på en mångårig vänskapsrelation som håller i sig än idag.

Annons

– Per är min bästa killkompis. Vi har delat många goda aftnar i hans kök. Det är alltid jävligt kul att umgås med Per, han har mycket humor och blandar högt med lågt, har Birgitte avslöjat för Hänt.

Birgitte är singel medan Per sedan 40 år tillbaka kilar stadigt med Inese Bergs Morberg, 66.

Birgitte Söndergaard med Per Morberg och hans barn i juni 2005
Birgitte Söndergaard med Per Morberg och hans barn i juni 2005. Foto: Fredrik Hessman/Hänt Extra.

 

◼️ ◼️ ◼️

Lena Philipsson och Martin Björk.
Lena och Martin.
Recept.se Nyhetsbrev

✔︎ Lena PH – Martin Björk: ”Vi fick inte ihop det!”

När Lena Philipsson, 54, var 39 jordsnurr hade hon en hemlig relation med den idag 48-årige tv-profilen Martin Björk. När relationen avslöjades hade Martin mer eller mindre flyttat in hos Lena, hette det:

Annons

– Han sover där nästan jämt, sa en uppgiftslämnare till Aftonbladet.

– Inga kommentarer. Det överlåter jag åt andra att spekulera i, kommenterade Martin korthugget.

För inte så länge sedan bröt Martin tystnaden om relationen. För Hänt avslöjade han att förhållandet pågick i fyra år och att det tog slut på grund av att de hade olika livsvisioner:

– Vi fick bara inte ihop det.

◼️ ◼️ ◼️

Kronprinsessan Victoria och prins Danie
Victoria och Daniel.

✔︎ Victoria & Daniel: ”Är det nu jag ska ringa Hänt i veckan?”

Vore det inte för prinsessan Madeleine, 38, så hade kronprinsessan Victoria, 42, och prins Daniel, 46, aldrig träffats. Det var nämligen Madeleine som 2001 berättade för Victoria att det fanns ett nyöppnat och superbra gym i stan – Master training.

Victoria bestämde sig för att gå dit. Personlige tränaren som lystrade till namnet Daniel Westling blev snart hennes vän – och vänskapen utvecklades till kärlek.

Annons

I månader smög de med sin kärlek. Dels vistades de nyförälskade turturduvorna ute på Drottningholm, dels vistades de i Daniels lägenhet på Östermalm. En av de första personerna som såg Victoria och Daniel ihop var tv-profilen och antikexperten Peder Lamm, 49.

– Daniel och jag bodde i samma kåk. En natt träffades vi i trappuppgången. Klockan var halv tre på natten och jag hade haft en utekväll på Riche. Vi hejade och jag tänkte: ”Vad lustigt, vad gör min granne i trappuppgången med vår arvförsta?” Sedan kopplade jag och tänkte: ”Men vänta, är det nu jag ska ringa Hänt i veckan?

Gjorde du det?

– Nej, jag höll truten.

Några månader senare stod det ett reporterteam utanför Daniels lägenhet. Daniel flydde kamerablixtarna utan att ge några kommentarer.

 

◼️ ◼️ ◼️

Bianca Ingrosso
Bianca.

Bianca Ingrosso – okänd kille: ”Jag fattade tycke för en annan kille!”

För något år sedan gick Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, skilda vägar. Fyra månader senare återförenades de, och under sin singeltid sågs Bianca kyssa Samir Badran, 30, i TV4-programmet Talang.

Annons

Dessutom kom Bianca i kontakt med en ny, okänd kille. När Bianca i efterhand fick en fråga på sin Youtube-kanal om hon var nära att bli tillsammans med någon annan innan hon och Philippe återförenades, svarade hon:

– Nej, det skulle jag inte säga. Men ja, jag fattade ju tycke för en annan kille innan Phillipe hörde av sig igen och hade ångrat sitt val. Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen.

 

◼️ ◼️ ◼️

Magdalena och Hannah Graaf och Bert Karlsson.
Systrarna Graaf och Bert.

✔︎ Systrarna Graaf – Bert Karlsson: ”Träffades på Skara Sommarland!”

Under sitt 75-åriga livet har Bert Karlsson kommit i kontakt med hundratals kändisar. Majoriteten har han betraktat som arbetsmaterial. Bara ett fåtal har han tagit till sitt hjärta. Bland dem: Hannah Graaf, 41, och Magdalena Graaf, 44. Under årens lopp har trion spelat bowling, gått på kräftskiva och gjort privata restaurangbesök och för Hänt har Bert avslöjat hur allt en gång började.

Annons

– Deras pappa jobbade på Skara Sommarland som jag drev. Hannah och Magdalena brukade följa med honom på jobbet. Systrarna är intressanta på många sätt, de är allt annat än bimbos, konstaterar Bert.

 

◼️ ◼️ ◼️

Martin ”E-Type” Ericsson och Anitha Clemence.
Martin och Anitha.

E-type – Anitha Clemence: ”Ja, vi hade en romans!”

Martin ”E-type” Eriksson, 54 har en dröm – att bilda familj. Det avslöjade han för Expressen i höstas.

– Jag har PG Gyllenhammar som min största idol, han fick sitt sista barn när han var 81, kommenterade Martin som i yngre dagar var en riktig tjejmagnet.

Martin har blivit känd som den evige ungkarlen, men om ödet velat annorlunda hade han idag kilat stadigt med Anitha Clemence, 42. En gång i tiden hade de nämligen en relation!

– Ja, det stämmer att vi var tillsammans ett tag. E-type är en jättesnäll och rar person och vi hade en romans, bekräftade Anitha för Aftonbladet, våren 2018.

Annons

Relationen hade aldrig blivit känd om det inte vore för Anithas väninna Ann Söderlund, 47, som enligt egen utsago haft ett osunt intresse för Anithas och ”E-types” relation:

– Vad hade hänt om de fortsatt leva tillsammans? Hade de levt i en liten vikingaby? Och jag säger det här med kärlek, jag är nog egentligen bara avundsjuk, erkänner Ann i Aftonbladet.

 

◼️ ◼️ ◼️

Rolf Lassgård och Gladys del Pilar.
Rolf och Gladys.

Rolf Lassgård – Gladys del Pilar: ”Åh, vad han är lätt att tycka om!”

Bland det mest omaka kompisparet i kändisdjungeln märks skådespelaren Rolf Lassgård, 65, och sångerskan Gladys del Pilar, 52.

– Åh, vad han är lätt att tycka om! Han är så genuin och enkel, rolig och härlig. Sedan har han pondus. Han sprider sådan glädje, har Gladys tidigare berättat för Hänt.

Annons

Rolf och Gladys fick upp ögonen för varandra när de jobbade ihop med musikalen Hairspray. Sedan dess har de varit nära vänner. Gladys brukar bjuda Rolf till sina privata sommarfester och när hon våren 2010 gifte sig med sin Christer Berg, 50, var Rolf en självskriven bröllopsgäst.

FOTO: TT

Annons