BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Körberg inlagd på sjukhus – ställer in sommarturnén

19 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Hanna Bolander
tommy körberg
Den folkkära artisten Tommy Körberg har blivit inlagd på sjukhus.
Nu tvingas han ställa in hela sin sommarturné.
”Det smärtar mig oerhört”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

Tommy Körberg, 75, är inlagd på sjukhus då han drabbats av en elakartad bakterie. På grund av sjukdomen tvingas han att ställa in sin sommarturné, skriver TT. Bakterien sitter i ryggen och orsakar akut ryggsmärta, enligt ett pressmeddelande från Tommy.

Tommy Körberg ställer in sommarturnén 2023

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ’Grand Finale’ och göra min publik besviken. Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling”, säger han till TT i ett pressmeddelande.

Annons

– Nej, jag trodde inte jag skulle bli så gammal. Jag hade någon sorts idé kring att jag blir 55. Det trodde jag när jag var 20, men jag kom till 55 och nu är vi 20 år senare.

Tommy Körberg har varit inlagd på sjukhus en gång tidigare i sommar

Sonen Anton Körberg har tidigare uttalat sig om sin pappas sjukdomstillstånd då han blev inlagd på sjukhus för ryggsmärtor. Svaret som Hänt fick då på frågan om hur Tommy mådde var:

”Vet ej”

Hur Tommy mår i nuläget är oklart, mer än det han delat med sig av i pressmeddelandet.

Anton har tidigare utryckt en oro för Tommy när han drabbades av att en bakterie tog sig in till hjärtat, vilket resulterade i att han hamnade i respirator i fyra dygn. Han berättade då för Hänt att Tommy alltid har varit öppen med sina hälsoproblem, men att det den gången visade sig vara riktigt illa.

– Det tror jag bara för han var nära döden där. Det är så svårt att lita på farsan när han sagt flera gånger att han varit döende, sa han då och fortsatte:

– Nu när han verkligen höll på att dö med hjärtat och allt, så var det verkligen ”Var du nära på att dö den här gången då?” Och han bara ”Jo det var jag nog”.

FOTO: TT

Annons