BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tommy Körberg akut sjuk – tvingas få läkarvård

15 jul, 2023 
Frida Eklöf
Tommy Körberg har blivit akut sjuk och ställer in helgens konserter på sin jubileumsturné.
Det är på grund av akuta ryggsmärtor som Tommy ställer in och blir nu omhändertagen av läkare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen AntonBrand logo
Kärt återseende mellan Tommy Körberg och sonen Anton

Under lördags eftermiddagen kom beskedet att den folkkäre artisten Tommy Körberg, 75, tvingas ställa in konserter på sin landsomfattande jubileumsturné Grand Finale!

I helgen var det planerat att Tommy skulle uppträda i Kristianstad, Båstad och Kalmar men alla dessa tre ställs nu in på grund av hälsoskäl.

Tommy Körberg akut sjuk – behöver läkarvård

Han meddelar på sin hemsida att han blir omhändertagen av läkare och är vid gott mod trots det tunga beskedet att konserterna inte blir av som planerat i helgen.

”Kära publik! Det smärtar mig att vi behöver ställa in morgondagens konsert i Kalmar, det är varje artists mardröm. Tyvärr är det inte möjligt för mig att gå på scen och göra Grand Finale till hundra procent. Jag blir omhändertagen av fantastiska läkare och är vid gott mod! Tack för er förståelse!”, skriver Tommy på sin hemsida.

Tommy Körberg om kampen med hälsan: ”Trodde inte jag skulle bli 75”

Annons

– Nej, jag trodde inte jag skulle bli så gammal. Jag hade någon sorts idé kring att jag blir 55. Det trodde jag när jag var 20, men jag kom till 55 och nu är vi 20 år senare.

Tommy berörs inte särskilt mycket av att han blir äldre, men däremot ser han att åldern har satt sina spår i kroppen på honom.

– I huvudet är jag fortfarande en barnrumpa men kroppen, detta maskineri man ska gå och bära på, den börjar protestera lite mer än vanligt. Det är flåset, jag har genomgått massor av operationer och skit med rehab. Men jag har tappat lite flås så jag får jobba upp det igen. Det märks om jag ska gå längre bitar då kan jag bli väldigt andtruten som det heter, säger Tommy till Hänt.

Hänt har sökt Tommy Körberg

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons