Tobias Karlssons oväntade sexavslöjande: ”Min fetisch är...”

TOBIAS KARLSSON

Den folkkära proffsdansaren Tobias Karlssons kärleksliv står ständigt i fokus.
Nu avslöjar han en oväntad fetish.
– Jag älskar det!, säger han.
0:51

Efter reklamen: Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

(0:51)

Tobias Karlsson, 44, är främst känd för sin medverkan i det populära dansprogrammet Let's dance, där han är en av de mest rutinerade dansarna med alla sina säsonger i ryggen.

Han har dansat med bland annat Tina Thörner, Nikki Amini, Agneta Sjödin och Carola. Sin tredje säsong vann han dessutom med Tina Nordström. I årets upplaga hade han Mia Parnevik som danspartner men tyvärr blev det första paret som tvingades lämna tävlingen.

TOBIAS KARLSSON, MIA PARNEVIK
Karin Törnblom/TT

Men Let's dance är inte det enda programmet han medverkat i – han har även varit med i So you think you can dance, Fångarna på fortet och suttit i Talang-juryn.

Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

Se klippet här!

Tobias Karlssons svar på barnfrågan

Tidigare var Tobias i en relation med Tomasz Józiewicz, och ett tag var paret ett av de mest fotograferade i kändis-Sverige. Tomasz som ursprungligen är från Polen lämnade sitt hemland för att bosätta sig hos Tobias i Sverige. Däremot sprack förhållandet mellan dem och Tobias lever nu som singel. Något han berättar om i podcasten Ofiltrerat med Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34.

Han berättar att han har ett stort kompisgäng på tolv killar och tre av dem har nu skaffat barn. Något som fått Tobias att tänka till.

– Tre av dem har blivit med barn och det har ändrat balansen i gruppen. Jag har tänkt att man kanske skulle hitta någon liten figur att dela livet med då. Det lär vi få se i framtiden, jag utesluter inget, säger han i podcasten.

Jessica Wahlgrens stora familjelycka med Magnus

Tobias Karlsson avslöjar okända fetischen

Men det var inte bara barn som kom på tal när Tobias gästade PT-Fias populära podcast. I avsnittet nämner han nämligen även något som får de båda två att brista ut i skatt. Det handlar om en okänd fetisch som Tobias har.

– Min fetisch är straighta män som är typ 25 som har flickvän. Det är helt korkat och dumt. Men jag älskar det! Det är ju så spännande, säger Tobias i podcasten.

Detta får Sofia att fråga om han får några napp.

– Det är ju det, det är ofta de gör det. Jag vet inte vad det är men det är ju konstigt, säger Tobias och fortsätter:

– Jag tror att det finns mer bisexualitet i världen än man tror!

Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Erik Simander/TT

SENASTE NYTT!