LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons oväntade sexavslöjande: ”Min fetisch är...”

20 apr, 2022 
TOBIAS KARLSSON
Den folkkära proffsdansaren Tobias Karlssons kärleksliv står ständigt i fokus.
Nu avslöjar han en oväntad fetish.
– Jag älskar det!, säger han.
Annons
Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”Brand logo
Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Tobias Karlsson, 44, är främst känd för sin medverkan i det populära dansprogrammet Let's dance, där han är en av de mest rutinerade dansarna med alla sina säsonger i ryggen.

Han har dansat med bland annat Tina Thörner, Nikki Amini, Agneta Sjödin och Carola. Sin tredje säsong vann han dessutom med Tina Nordström. I årets upplaga hade han Mia Parnevik som danspartner men tyvärr blev det första paret som tvingades lämna tävlingen.

TOBIAS KARLSSON, MIA PARNEVIK

Men Let's dance är inte det enda programmet han medverkat i – han har även varit med i So you think you can dance, Fångarna på fortet och suttit i Talang-juryn.

Annons

Tobias Karlssons svar på barnfrågan

Tidigare var Tobias i en relation med Tomasz Józiewicz, och ett tag var paret ett av de mest fotograferade i kändis-Sverige. Tomasz som ursprungligen är från Polen lämnade sitt hemland för att bosätta sig hos Tobias i Sverige. Däremot sprack förhållandet mellan dem och Tobias lever nu som singel. Något han berättar om i podcasten Ofiltrerat med Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34.

Han berättar att han har ett stort kompisgäng på tolv killar och tre av dem har nu skaffat barn. Något som fått Tobias att tänka till.

Annons

– Tre av dem har blivit med barn och det har ändrat balansen i gruppen. Jag har tänkt att man kanske skulle hitta någon liten figur att dela livet med då. Det lär vi få se i framtiden, jag utesluter inget, säger han i podcasten.

Tobias Karlsson avslöjar okända fetischen

Men det var inte bara barn som kom på tal när Tobias gästade PT-Fias populära podcast. I avsnittet nämner han nämligen även något som får de båda två att brista ut i skatt. Det handlar om en okänd fetisch som Tobias har.

– Min fetisch är straighta män som är typ 25 som har flickvän. Det är helt korkat och dumt. Men jag älskar det! Det är ju så spännande, säger Tobias i podcasten.

Detta får Sofia att fråga om han får några napp.

– Det är ju det, det är ofta de gör det. Jag vet inte vad det är men det är ju konstigt, säger Tobias och fortsätter:

– Jag tror att det finns mer bisexualitet i världen än man tror!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Erik Simander/TT

Annons