Jessica Wahlgrens stora familjelycka med Magnus – nya bilderna visar: ”Underbar”

Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren och tennisspelaren Magnus Norman har varit förlovade i ett år och snart ringer bröllopsklockorna. Nu visar Jessica Wahlgren upp lyckan med fästmannen Magnus på Instagram.
0:51

Efter reklamen: Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

(0:51)

Makeup-artisten Jessica Wahlgren är ett välkänt ansikte för många. Bland annat för att hon är en av Pernilla Wahlgrens närmsta vänner.

Jessica var tidigare gift med Pernillas lillebror Linus Wahlgren i flera år. Tillsammans fick de även barnen Linn och Colin innan de år 2012 gick skilda vägar efter tio år ihop.

Men år 2020 kom nyheten att Jessica hittat kärleken igen, denna gång i tennisproffset Magnus Norman. Paret har flyttat ihop och blivit sambos och snart ringer även bröllopsklockorna för paret.

Biancas hårda ord till Benjamin: ”Du är glömd”

Överraskades med lyxsemester av fästmannen

I januari berättade Jessica på Instagram om resan och att hon inte hade någon aning om att Magnus hade planerat en resa för de två. I självaste verket fick hon nämligen order om att packa en väska för att sedan få reda på att det handlade om en semester i Maldiverna. Hon beskriver sig själv som både bortskämd, kär och överlycklig.

”Så oerhört bortskämd av min darling. En resa till Maldiverna där han bokat och fixat ALLT. Jag behövde bara packa och sätta mig i taxin. Nyper mig i armen... Tänk att få allt man nånsin önskar sig i en och samma person… trodde inte det var möjligt. Vi kan prata om ALLT. Älskar att vi har samma humor. Pirrar fortfarande i hela kroppen när jag är med dig…”, skriver Jessica och fortsätter:

”Älskar dig Magnus Norman !!! Älskar dig så mycket att jag inte lägger ut filmen på dig från planet när du somnade och snarkade liiite… bara pyttelite”

Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Se klippet här!

Jessica Wahlgrens starka ord om glädjen

Nu visar Jessica upp lyckan i Spanien på Instagram.

”Älskar vårt andra hem i Spanien. Linn är på födelsedagsmiddag på stan och vi har haft en underbar lunch/middag med nya härliga ”marbellavänner” och att få avsluta med ett glas vin bara vi två på vår takterass. Asså jag ÄLSKAR mitt/vårt liv”

Och i kommentarsfältet är det många glada kommentarer.

”Ljuvligt!!!!”, skriver väninna Charlotte Perrelli. Podd-kollegan Hanna Hedlund skickar hjärtan i kommentarerna.

”Så värd”, kommenterar artisten Mariette Hansson.

FOTO Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!