Bianca Ingrossos hårda ord till Benjamin efter bilderna: ”Du är glömd”

Bianca Ingrossos hårda ord till Benjamin

Påskhelgen har firats på olika håll i familjen Wahlgren/Ingrosso.
Bianca var hemma i Sverige och jobbade medans resten av familjen var utomlands och roade sig.
Läs den hårda piken till Benjamin här!
0:41

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

(0:41)

Familjen Ingrosso/Wahlgren har synts fira påsk på olika håll under helgen. Pernilla Wahlgren, 54, har tillbringat sin helg i sitt nya lyxiga hus i Marbella med sina föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin. Självklart var även hennes kärlek Christian Bauer med på resan.

Ett annat välkänt ansikte, Peter Jöback, 50, har hälsat på Pernilla under helgen med familjen. Peter och Pernilla är barndomsvänner och hon uttrycker sin glädje över att han är och hälsar på i ett inlägg på Instagram.

Familjen syns tillsammans i Pernillas nya lyxvilla i Marbella, som hon kallar Casa Rosa 2.0. Och ännu är det oklart om semesterhuset Casa Rosa kommer stanna inom familjen eller inte. Det är något vi helt enkelt får se i framtiden!

Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

Se klippet här!

Bianca Ingrosso ensam under påsk – egna orden

Dottern Bianca Ingrosso, 27, har däremot varit på svensk mark under helgen och inte firat påsk med nära och kära. På sin Instagram beskriver hon sin påskhelg som ”rolig och katastrof på samma gång”.

Hon berättar att påsken tillbringades ensam med jobb och sina hundar när resten av familjen var ute i världen på äventyr. Bianca Ingrosso har nämligen haft fullt upp med sin senaste, och även den sista, lanseringen av sin Nelly-kollektion.

Påsk betyder att hela familjen antingen jobbar eller åker utomlands så jag får stanna hemma med hundarna”, skriver hon på sin Instagram.

Bonde-Backis stora bebislycka – nya bilden avslöjar

Bianca Ingrossos känga till Benjamin – nya bilden visar

Lagom till påskhelgen landade Benjamin Ingrosso, 24, i Los Angeles för en aningen annorlunda påskhelg. Han ser ut att tillbringa sina dagar väl i det soliga LA-vädret med god mat och härligt sällskap.

Han har även synts festa på den stora festivalen Coachella tillsammans med producenten och dokusåpadeltagaren Isabel Adrian, 44 och kompositören och producenten Jacob Mühlrad, 31.

Nu dyker Benjamins namn upp på systern Biancas Instagram. Detta efter att hon umgåtts med Benjamins guddotter, Cleo. Hon skickar en känga till sin lillebror som är utomlands, och skojar om att han är bortglömd!

Hoppas du har det bra i LA, du är glömd”, skriver Bianca till bilden på Benjamins guddotter.

Men nog är det lite syskonkärlek i luften och vi kan väl bara misstänka att de saknar sin bror som befinner sig på andra sidan jorden!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Charlotte Brunzell/TT

SENASTE NYTT!