Bonde söker fru-Backis stora bebislycka – nya bilden avslöjar

Backis och Evelina

Mikael ”Backis” Backstulid gjorde stort intryck i Bonde söker fru 2021 – där han fann kärleken i brevskrivaren Evelina.
Nu, flera månader efter programmet, visar han upp stora bebislyckan!
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Mikael ”Backis” Backstulid var en av bönderna som sökte den stora kärleken i Bonde söker fru 2021. Och mycket riktigt blev drömmen sann, han fann sin stora kärlek i brevskrivaren Evelina.

Idag bor de tillsammans med både katter och hund. Men visste du att det var Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson som fick Backis att söka till programmet? De är nämligen nära vänner, något TV4-tittarna fick nys om under säsongen.

Nu har Backis dessutom umgåtts med Susanna och hennes son Tor – något han glatt visar upp för sina följare. Se den gulliga bilden här!

Casper Janebrinks hjärtskärande ord om barnen efter skilsmässan

Susanna Karlsson om Backis och Evelina som par: ”Superbra”

När Hänt tidigare har pratat med Susanna Karlsson har hon berättat om sin stora glädje för Backis kärlekslycka. Enligt henne passar Evelina Backis som handen i handsken.

– Hon var ju jättemysig. Hon är superbra. Jag kände att det kunde bli Evelina, superbra val! Man skulle ju hoppas på att vi kan ses mer, men att få till det har varit svårt, det är ju egentligen bara bestämma!

Att Evelina trivs hos Backis och tillvaron i de östgötska djupa skogarna råder det ingen tvekan om, något han tidigare berättat för Hänt.

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga

Se klippet här!

Backis nära relation med Susanna och fästmannen Hannes

Susanna medverkade i Bonde söker fru 2018 och blev kär i Hannes Haraldsson. Idag är de förlovade och välkomnade i augusti 2021 sonen Tor. För Hänt har Backis beskrivit relationen till både Susanna och Hannes som god.

– Hannes är världens finaste människa, han är som min egen bror. Jag skulle kunna ta en kula för honom, säger han och fortsätter:

– Susanna är också helt fantastisk, vi har klickat väldigt bra. Hon och jag har tagit jägarexamen ihop. Jag mer eller mindre bodde hemma hos dem när jag var singel, ensam och ledsen.

Backis stora glädje – visar upp bebislyckan

Backis som är allt mer flitig på sociala medier har nu publicerat en bild på Susannas gulliga son Tor.

”Lite myskväll med Tor”, skriver Bonde söker fru-profilen till bilden.

Vad kul att se Backis och Susanna umgås igen!

Backis har kvällsmys med Susanna Karlssons son Tor,

Backis har kvällsmys med Susanna Karlssons son Tor.

FOTO: INSTAGRAM

Så fina tillsammans!

FOTO: Jonas Hessman / TV4

SENASTE NYTT!