LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar mot Så mycket bättre – hårda kritiken: ”Mycket sämre”

05 nov, 2022 
Darin Zanyar och Olle Jönsson
Konceptet som infördes på tioårsjubileet av Så mycket bättre är kvar även i år.
Nu uttrycker flera tittare sin ilska inför programmet.
Det sämsta..” skriver en tittare på TV4:s Facebooksida.
Annons
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”Brand logo
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”

Den 13:e säsongen av Så mycket bättre är i full gång! Programmet där folkkära artister tar sin an att tolka varandras låtar. Det hör inte till ovanligheterna att tolkningarna blir riktiga succéer hos tittarna och gamla hits får nytt liv.

Men programmet är inte bara fyllt av sång och musik. Tittaren får även ta del av artisternas karriärer och det är inte sällan det bjuds på både skratt och gråt när artisterna delar med sig av erfarenheter och händelser från livet.

Men sedan starten 2010 har Så mycket bättre genomgått stora förändringar i formatet – även om grundkonceptet är detsamma. När programmet fyllde tio år 2020 sattes det nya konceptet i verk.

I de tio första säsongerna var det samma sju deltagare genom hela säsongen som hade en varsin dag där allt fokus låg på hen. Sedan 2020 är de egna dagarna helt slopade. Nu bjuds det istället in fler artister som kommer och går under säsongens gång.

Annons

När det nya formatet presenterades togs det emot med både ris och ros från tittarna. Men nu verkar flera tittare ha fått nog.

Dessa gör comeback i den 13:e säsongen

I årets säsong får tittaren se flera välkända ansikten som medverkat en gång tidigare. Bland annat sångaren Albin Lee Meldau som var med för fyra år sedan. Sanningen är den att det var under Så mycket bättre som han fick sitt riktigt stora genombrott.

Även Darin Zanyar gör comeback exakt tio år senare. När han var med gjorde han tolkningarna En apa som liknar dig och Astrologen som blev riktiga succéer.

Dessutom är det en hel del nya ansikten med som bland annat Daniela Rathana, Molly Hammar, Olle Jönsson och Norlie och KKV.

När Hänt pratade med Olle Jönsson som är sångare i Lasse Stefanz berättar han att han aldrig hade trott att han skulle få frågan om att medverka i Så mycket bättre.

Annons

– Jag sa inte ja på en gång för jag blev tagen på sängen eftersom jag aldrig trodde att det skulle hända, säger Olle till Hänt.

Tittarnas kritik mot Så mycket bättre

Efter lördagens avsnitt är det dock flera tittare som uttrycker sin ilska över programmet i TV4:s sociala kanaler. Om det beror på det nya formatet eller om det helt enkelt bara inte faller dem i smaken är inget som framgår.

Så mycket bättre har blivit så mycket sämre…” skriver en tittare.

Detta avsnitt är kanske det svagaste i programmets historia.” fyller en andra på.

Åh ett så trist program”, skriver en tredje.

Så tråkigt program”, fortsätter en fjärde.

Tycker det är bra men för mycket snack för lite sång.”, tillägger en femte.

FOTO: TV4

Annons