ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför saknades Sonny Fahlberg i Så mycket bättre – avslöjar sanningen

30 okt, 2022 
Sonny Fahlberg
Årets säsong är i full gång av Så mycket bättre.
Men under ett av inslagen saknades Sonny Fahlberg från Norlie & KKV.
Läs om anledningen bakom frånvaron här!
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Det folkkära programmet Så mycket bättre är i full gång. I år har programmet sänts i 13 säsonger och det är än idag en lika stor succé. Det som fortfarande är slopat även för denna säsong är att artisterna har sina egna dagar. Till en början var det endast sju deltagare som tittaren fick följa hela säsongen igenom – och då var allt fokus på en artist en dag i taget, men så är alltså inte fallet längre.

Så mycket bättre 2022 – Darin Zanyar gör comeback

Programmet går ut på att flera artister åker till Gotland för att göra tolkningar av varandras låtar. Så mycket bättre har kommit att bli en riktig succé genom åren och flera låtar varje säsong tar sig rakt in på topplistorna.

Men det är inte bara fokus på musiken – i programmet samtalas det om allt mellan himmel och jord och man får verkligen lära känna artisterna. Samt bevittna sidor som man annars inte får se.

Denna säsong är det flera välkända namn som uppträder på Så mycket bättre-scenen. Bland annat får vi se Olle Jönsson, Daniela Rathana, Molly Hammar och Måns Zelmerlöw. Se alla artister här!

Annons

Men det finns en som gör comeback i år och det är ingen mindre än Darin Zanyar. Han var nämligen med i Så mycket bättre för tio år sedan men gör nu alltså sin andra säsong av programmet.

Därför saknades Sonny Fahlberg i Så mycket bättre

I den pågående säsongen får vi också följa popduon Norlie & KKV som består av Sonny Fahlberg (Norlie) och Kent Kim Vadenhag (KKV). Duon slog igenom med radioplågor som Tröjan du hatar och Där jag hänger min hatt, 2012 och släppte de även debutalbumet Snart.

Men under senaste avsnittet saknades Sonny under ett inslag – nämligen när deltagarna befann sig på stranden. Deltagarna var där för att njuta av solen och vissa badade även. Det visar sig att han var iväg och spelade in ett annat inslag.

När Hänt väl nådde Sonny förklarade han anledningen bakom försvinnandet.

”Jag var på annat håll och spelade in ett annat inslag”,skrev han i ett meddelande på Instagram.

FOTO: Tim Aro/TT

Annons