Darins avslöjande om relationen – efter romansryktet: ”Träffades härom dagen”

Darin Zanyar

Efter tio år gör Darin Zanyar comeback i Så mycket bättre.
I programmet kommenterar han romansryktet som har florerat.
Träffades härom dagen” säger han.
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"
1:27

Efter reklamen: Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"

(1:27)

Slå på ljud

Artisten och låtskrivaren Darin Zanyar, 35, är en av de artister som tog tittarna med storm med sin medverkan i Idol 2004. I tävlingen slutade han upp som tvåa och sedan dess har karriären fortsatt rakt uppåt.

Genom åren har han släppt flertalet hits som legat högt upp på listorna och har under de senaste åren även blivit ett stort namn internationellt med sina hits på engelska.

För tio år sedan entrade han scenen i programmet Så mycket bättre – det var på den tiden när varje artist hade sitt eget avsnitt i programmet och hans tolkningar genom säsongen blev snabbt en snackis bland tittarna. Flera av Darins tolkningar är än idag låtar som associeras med programmet – En apa som liknar dig och Astrologen, som exempel.

Nu gör artisten comeback i Så mycket bättre

Tio år har alltså gått sedan Darin befann sig på Gotland för att tolka andra välkända artisters låtar. Och i årets säsong gör han comeback!

I lördagens avsnitt som är det tredje i ordningen dyker artisten upp i rutan igen för att bjuda på sin skönsång.

I säsongen som är programmets 13:e får vi bland annat se folkkära artister som Olle Jönsson, Daniela Rathana, Molly Hammar och Måns Zelmerlöw. Se alla artister här!

Darin om relationen idag – efter alla romansrykten

När Darin var med för tio år skapade han och sångerskan Maja Ivarsson rubrik efter rubrik. Under programmets gång fick de en nära relation till varandra och detta skapade nyfikenhet hos tittarna och romansrykten började florera.

Detta är något som kommer på tal under lördagens avsnitt när de får se en tillbakablick från den första säsongen Darin var med. Scenerna visar när Maja och Darin kramar om varandra.

– Det var ju väldigt mycket skriverier om dig och Maja under den säsongen, påpekar Måns.

Och visst fick de en speciell relation till varandra – som vänner. Och den består ännu idag.

– Alltså vi hade ju en speciell connection. Men det blev ju lixom nånting annat, det blev ju så att folk ville att vi skulle vara tillsammans. Sen var det ju inte på det sättet, men jag träffade ju henne bara för några dagar sedan. Och det är ju så att med vissa personer så har man bara ett starkt band med. Man bara klickar på ett helt annat sätt. Och hon är en av de personerna, berättar Darin i programmet.

Det var i samband med Pride 2020 som Darin berättade att han är homosexuell. Efter inlägget på Instagram överöstes han av kärlek från artistkolleger och fans.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN