TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skarp kritik mot inslagen i Bingolotto – tittarna kräver ändring

19 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
Casper Janebrink och Agneta Sjödin leder Bingolotto sommarkväll 2021
TV4 gör en nysatsning med Bingolotto Sommarkväll, som leds av Agneta Sjödin och Casper Janebrink.
Men redan efter två avsnitt är tittarna skeptiska och vädrar sitt missnöje.
Nu svarar TV4 på kritiken.
Annons

Videon kunde inte hittas

BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Under 2021 firar TV4:s långkörare, Bingolotto, 30-årsjubileum och som en sommarspecial har kanalen valt att utöka Bingolotto-säsongen. Varje söndag fram till i slutet utav augusti visas Bingolottos sommarkväll.

I normala fall är det Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, som är programledare. Men då duon just nu har semester från programmet är det i stället den folkkära programledaren Agneta Sjödin, 53, och Casper Janebrink, 51, som styr skutan – och reaktionerna från tv-tittarna har inte låtit vänta på sig.

Bland annat skrev tittarna att de var besvikna på att det, enligt dem, var för mycket lek och för lite musikunderhållning.

Även starttiden har fått sig en känga. Tidigare har Bingolotto börjat 18.00, men ändrats till 20.00 nu under sommaren – vilket tittare ansetts vara för sent.

Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skriver en arg tittare.

Annons

Tittarna kritiska mot Bingolottos innehåll

Och efter att det andra programmet sändes under söndagskvällen så fortsatte tittare att kritisera programmet – på grund av innehållet.

Agneta och Casper gör så gott dom kan men underhållningen i övrigt med artister var inget upphöjande mer dansmusik”, skrev en tittare i en kommentar på programmets Facebooksida.

En annan person tycker följande:

”Casper och Agneta och Timo är bra, men programmet tjänar på dansbandsmusik, vi är ju ett dansande folk, country inte fel eller populärmusik”.

Bingolotto svarar på kritiken

Och en tredje tittare menar att det är för mycket prat med dem som ringer in till programmet.

Varför skall programledarna tjata och ställa alla dessa frågor till dom som ringer in till programmet? Tror ni verkligen att tv tittarna bryr sig? Snälla sluta babbla.”

Bingolotto har svarat på merparten av kommentarerna och skriver att de ska ta till sig av önskemålen, som tittarna har.

Annons