Skarp kritik mot inslagen i Bingolotto – tittarna kräver ändring

Casper Janebrink och Agneta Sjödin leder Bingolotto sommarkväll 2021

TV4 gör en nysatsning med Bingolotto Sommarkväll, som leds av Agneta Sjödin och Casper Janebrink.
Men redan efter två avsnitt är tittarna skeptiska och vädrar sitt missnöje.
Nu svarar TV4 på kritiken.

Under 2021 firar TV4:s långkörare, Bingolotto, 30-årsjubileum och som en sommarspecial har kanalen valt att utöka Bingolotto-säsongen. Varje söndag fram till i slutet utav augusti visas Bingolottos sommarkväll.

I normala fall är det Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, som är programledare. Men då duon just nu har semester från programmet är det i stället den folkkära programledaren Agneta Sjödin, 53, och Casper Janebrink, 51, som styr skutan – och reaktionerna från tv-tittarna har inte låtit vänta på sig.

Bland annat skrev tittarna att de var besvikna på att det, enligt dem, var för mycket lek och för lite musikunderhållning.

ÄRLIG Lotta om privata problemet – efter stora familjeförändringen

Även starttiden har fått sig en känga. Tidigare har Bingolotto börjat 18.00, men ändrats till 20.00 nu under sommaren – vilket tittare ansetts vara för sent.

Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skriver en arg tittare.

Tittarna kritiska mot Bingolottos innehåll

Och efter att det andra programmet sändes under söndagskvällen så fortsatte tittare att kritisera programmet – på grund av innehållet.

Agneta och Casper gör så gott dom kan men underhållningen i övrigt med artister var inget upphöjande mer dansmusik”, skrev en tittare i en kommentar på programmets Facebooksida.

En annan person tycker följande:

”Casper och Agneta och Timo är bra, men programmet tjänar på dansbandsmusik, vi är ju ett dansande folk, country inte fel eller populärmusik”.

Bingolotto svarar på kritiken

Och en tredje tittare menar att det är för mycket prat med de som ringer in till programmet.

Varför skall programledarna tjata och ställa alla dessa frågor till dom som ringer in till programmet? Tror ni verkligen att tv tittarna bryr sig? Snälla sluta babbla.”

Bingolotto har svarat på merparten av kommenteraren och skriver att de ska ta till sig av önskemålen, som tittarna har.

LÄS MER: Tittarnas kritik efter inslaget med doktor Mikael Sandström i BingoLotto

LÄS MER: Tittarnas kritik mot Bingolottos sommarkväll med Casper Janebrink och Agneta Sjödin

503 Service Unavailable

Senaste nytt