LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas ilska – efter händelsen i Arvingarnas sommar: ”Jävligt besviken”

27 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Efter sista avsnittet av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan riktar tittarna nu stark kritik mot programmet.
– Så jäkla dåligt, skriver en tittare.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Nu är Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan slut och det har minst sagt blivit en succé hemma i de svenska tv-sofforna.

Arvingarna, bestående av Lars "Lasseman" Larsson, 50, Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, och Kim Carlsson, 49, har bjudit tittarna på sång, musik och matlagning. Och en hel del härliga gäster har också varit md.

Men trots succén riktats nu stark kritik mot programmet.

Det tittarna inte fick se – Casper avslöjar detaljen

Arvingarnas sommar sände ett avsnitt i veckan under fem veckor i början av sommaren. Men för Hänt avslöjade Casper att alla avsnitten spelades in under en och samma vecka.

– Vi spelade in fem program på fem dagar. Så det var ganska intensiva dagar, allt ifrån klockan 10 på morgonen till 23 på kvällarna. Så det var långa inspelningsdagar men det var också väldigt roligt, säger Casper.

Trots mängder material som filmades så menar Casper att det inte är några guldkorn som försvunnit i klippningen och som tittarna inte fick se.

Annons

– Inget jag kan minnas nu. Jag tycker att de har klippt ihop det som va tänkt om man säger så. Det är alltid småsaker som inte kommer med men jag tycker att de har fått med det som är väsentligt, säger han till Hänt.

Tittarkritiken efter händelsen i programmet: ”dåligt”

Nu efter att Arvingarnas sommar har sänt det sista avsnittet tackar TV4 för denna säsong och frågar om tittarna vill ha en till.

”Tack till alla gäster, all härlig musik, den fantastiska maten och framför allt all go stämning som det bjöds på! Vad tycker du om programmet – en säsong till?”, skriver de i ett inlägg på Facebook.

Men besvikelsen över att Flamingokvintetten inte fick spela någon av sina låtar i det sista avsnittet är det som nu tar över kommentarsfältet.

Annons

”Bra program men trodde att Flamingokvintetten skulle få sjunga en låt också”, skriver en tittare, varpå en annan instämmer:

”Jättebra program. Klara klingenström och Chris kläfford är bra, men varför fick inte Flamingokvintetten sjunga? Det lilla de sjöng räknas inte. Så jäkla dåligt”

”Arvingarna är så bra men blev jävligt besviken att inte Flamingokvintetten fick sjunga en låt”, skriver en tredje tittare.

”Mycket bra program. Hoppas det återkommer. Hoppades på att Flamingo kvintetten skulle sjunga också”, kommenterar en annan.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet, Tommy Holl/TT

Annons