Arvingarna-profilen avslöjar bluffen – så luras tv-tittarna i nya programmet

Lars Lasseman Larsson till vänster och hans altan med en massa gäster till höger
Exklusivt

Arvingarnas sommarkväll – fest på Lassemans altan har nu haft premiär.
Många gäster umgås tillsammans hemma hos ena bandmedlemmen. Nu berättar Lasseman för Hänt om bluffen i programmet.
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Slå på ljud

Det populära dansbandet Arvingarna är mest kända för sin musik. Tillsammans har de ställt upp i Melodifestivalen sex gånger och även vunnit på 90-talet med den klassiska låten Eloise. De har haft stora framgångar inom musiken och satsar nu även på tv.

Nu har Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan haft premiär. Dansbandet ska ska träffa gäster, spela musik och hänga.

Och precis som namnet tyder ska allt detta ske på Lars ”Lasseman” Larssons, 50, altan. I första avsnittet kommer flera gäster på besök såsom Tusse, Lillasyster, Sussie Eriksson & Anki Albertsson, Glenn Hysén och Sofia Henriksson.

Caspers verkliga känslor – inför att bli pappa efter 50

Arvingarnas starka reaktioner på Caspers bebislycka

De fyra medlemmarna i bandet är Lasseman, Kim Carlsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och Casper Janebrink, 52. Frontmannen Casper var länge gift med Helena Janebrink, 44, men paret bekräftade att de skulle skilja sig – på alla hjärtans dag. Kort efter det meddelandet bekräftade även Casper att han ska bli pappa för tredje gången med den nya flickvännen Therese Andersson, 33.

I en intervju med Expressen berättade Casper Janebrink hur resterande medlemmar av Arvingarna hade reagerat på nyheten om hans bebislycka.

– De blev la förvånade såklart. Det var så mycket som hände på samma gång. Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Det har bara varit positiva grejer från gubbarna. Det känns också jättebra, säger Casper till Expressen.

Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan hade premiär på TV4 den 22 maj.

Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan hade premiär på TV4 den 22 maj.

FOTO: Jakob Dahlstrom

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Bluffen i Arvingarnas sommarprogram – så luras tv-tittarna

Arvingarnas sommarprogram har som sagt premiär under söndagen. I en intervju med Hänt berättar Lasseman om hur inspelningsplatsen, närmare bestämt hans hans altan, valdes.

– Internt i Arvingarna sa dem det att “Din altan Lasseman den är ju kanon”, så då kändes det självklart att vi skulle vara här. Det var ju perfekt med trappan ner som kunde bli en scen och poolen, det blev en bra tv-studio, säger han till Hänt.

Men Lasseman är inte längre ägaren till den altanen. Han sålde nämligen det huset förra sommaren och bor numera i en annan lyxig villa.

– Det har vi då gjort i mitt gamla hus får jag nu säga för vi har sålt det. Innan jag sålde så hann vi spela in programmet där, säger han till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom , TV4

SENASTE NYTT!