Arvingarnas starka reaktioner – efter Casper Janebrinks nya bebislycka

Casper Janebrink ska bli pappa för tredje gången.
Den här gången är det med nya flickvännen Therese.
Nu reagerar Arvingarna på beskedet om Caspers bebislycka.
0:35

Efter reklamen: Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

(0:35)

För sju månader sedan skiljde sig Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44. Ex-makarna var gifta i 23 år och har två barn tillsammans och nu väntar alltså Casper ett tredje barn med den nya flickvännen Therese Andersson, 33.

I februari offentliggjordes skilsmässan mellan Casper och Helena. Det var när Casper delade ett inlägg på Instagram som han lät sina följare veta att de skulle skiljas. I inlägget, som publicerades på självaste alla hjärtans dag, skrev han:

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”

Pernillas vädjan till vännerna – efter avslöjandet om missen: ”Sluta ljug”

Så träffades Therese och Casper Janebrink

I en intervju med Expressen berättade Casper Janebrink hur han och fastighetsmäklaren Therese Andersson träffades. Hon kommer från Lerum och delade gym med frontfiguren i Arvingarna.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, sa Casper till tidningen.

Parets bebis förväntas komma i september. Det är Thereses första barn och Hänt sökte henne för en kommentar, hon tackade för gratulationerna men var försiktig med att kommentera saken ytterligare.

– Tack, men jag kommer inte lämna någon vidare kommentar i ämnet just nu, säger Therese till Hänt.

Linns avslöjande om Robinson: "För lätt"

Se klippet här!

Arvingarnas reaktioner – efter Caspers bebislycka

De fyra medlemmarna i Arvingarna är Kim Carlsson, 50, Lars ”Lasseman” Larsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och givetvis Casper Janebrink. Bandet bildades 1989 och har delat stora framgångar tillsammans. I en intervju med Expressen berättar Casper hur bandet reagerade på nyheten om det kommande barnet.

– De blev la förvånade så klart. Det var så mycket som hände på samma gång. Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Det har bara varit positiva grejer från gubbarna. Det känns också jättebra, säger Casper till Expressen.

Även Kim Carlsson kommenterar händelsen.

– Vi som band har upplevt så mycket tillsammans. Man har en viss professionalitet. En sån här situation påverkar inte jobbet, sa han till Expressen.

FOTO: TT/TOMMY HOLL TT/KARIN TÖRNBLOM

SENASTE NYTT!