Pernilla Wahlgrens vädjan till vännerna – efter avslöjandet: ”Sluta ljug”

För ett tag sedan var vännerna Hanna Hedlund, Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren med om en upplevelse de har helt olika bild av.
Nu sätter Pernilla ner foten efter vännernas uttalande.
”Sluta ljug”, skriver hon.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

När vännerna Pernilla Wahlgren, Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund var i Laholm härom veckan hände en sak som de alla har skrattat gott åt.

Pernilla och Emilio Ingrosso gifte sig nämligen i Laholm, och då Pernilla inte var vän med Hanna och Jessica under den tiden är det något hon har berättat mycket om.

Vännerna tänkte därför att de skulle passa på att åka förbi kyrkan där Pernilla och Emilio faktiskt gifte sig, och lyckan hos Pernilla var till en början enorm. I podcasten Jessica & Hanna - å andra sidan berättar vännerna hur Pernilla utbrast:

– Ååh det är där jag gifte mig! Nej men gud!

Efter att ha gått runt i kyrkan och lyssnat på Pernillas anekdoter åkte de för att äta lunch. Pernilla postade då händelsen på sociala medier och skickade även bilder på kyrkan till sina barn. Men efter att ha fått många meddelanden på Instagram insåg hon plötsligt att det var fel kyrka.

Vännerna efter Pernillas uttalande: "Det där är inte sant"

I podcasten berättar Hanna att hennes första reaktion på alla meddelanden var: "Men gud vad folk är roliga. Var Pernilla gifte sig vet hon väl bäst själv." Men tillslut vände hon sig om och tittade på Pernilla som förvirrat svarade:

– Nej men jag vet väl inte?

Vännerna bröt ihop av skratt, men när Pernilla sedan spelade in podcasten Wahlgren & Wistam hörde de att Pernillas bild av händelsen skiljde sig en hel del från deras bild av det hela.

– Då ska hon podda med Sofia Wistam och då hör vi hur hon plötsligt menar att hon inte hade en så stor del i att det blev fel, utan det var tydligen vårt fel. Men det där är inte sant! Vi hade ju ingen aning, säger Jessica skrattandes och fortsätter:

– Så då sa jag det till henne att "jag hörde vad du sa till Sofia, och så var det ju inte". Och då garvade hon och bara "ja ja, det är inte så noga".

Pernilla Wahlgrens vädjan till vännerna – efter avslöjandet om missen: ”Sluta ljug”

På Instagram skriver nu Hanna och Jessica om deras senaste poddavsnitt och sammanfattar lite kort vad de pratar om. De nämner bland annat att de avslöjar sanningen om hela kyrk-händelsen, och det är då Pernilla kommer med en markering.

”Sluta ljug”, skriver hon ironiskt varpå Jessica svarar med flera skrattemojiis.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!