LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hon blir julvärd 2022 – pekas ut av tv-kollegorna

14 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Farah
Snart tändas tusen juleljus, men vem kommer bli årets julvärd?
Nu pekar kändisarna ut vem som borde få det ärofyllda uppdraget.
Annons
Minns du SVT:s julvärdar?Brand logo
Minns du SVT:s julvärdar?

Första advent och juletider närmar sig med stormsteg, men beskedet om vem som blir årets julvärd i SVT har dragit ut på tiden.

Nu är det dock snart officiellt. Tisdagen den 15 november presenterar kanalen äntligen vem som kommer tända ljuset i direktsändning i år.

Babben Larsson en av favoriterna

Enligt oddsen är det fyra namn som är favoriter. Och det är en folkkär kvartett det rör sig om; David Sundin, 46, Suzanne Reuter, 70, Edward Blom, 52, och Babben Larsson, 66.

Bäst i test-programledaren Babben Larsson har tidigare avslöjat för Hänt att hon redan fått frågan mer än en gång.

”Roligt såklart, har varit med på shortlistan flera år. Jag har fått frågan flera gånger men av olika anledningar har det blivit nej”, skrev Babben tidigare till Hänt.

Tareq Taylor pekar ut Melodifestivalen-programledaren

Förra årets julvärd, Tareq Taylor, 53, pekar dock ut en annan kandidat. Han hoppas på ingen mindre än Melodifestivalen-programledaren Farah Abadi, 34.

Annons

– Ja, Farah Abadi skulle jag tycka vara en fantastisk julvärd, jag är ett stort fan av Farah, jag tycker att hon har den värmen och närvaron som krävs för det, berättar Tareq för Hänt.

Och Tareq är inte ensam om att tippa Farah.
– Hon får ganska mycket grejer nu så det skulle inte förvåna mig om det blir hon. Farah Abadi ja! Hon skulle jag gissa på!, säger Lasse till Hänt.

Farah Abadi
Farah Abadi – årets julvärd?

Tittarnas favorit – inför valet av SVT:s julvärd

Även andra namn dyker upp när Hänt ställt frågan till kändisar om vem som kommer att presentera Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul på Julafton. Benjamin Ingrosso, 25, vill inte ta sig an uppdraget, men ser mer än gärna artisten och programledaren Lasse Holm, 78, i rutan på julafton.

– Lasse Holm, honom hade jag tyckt varit mysigt att se!, säger Benjamin.

Nu återstår det bara att se vem SVT väljer.

FOTO: TT

Annons