Tittarna rasar mot Masked singer – efter panelmedlemmarnas beteende

DAVID HELLENIUS, MASKED SINGER 2022

En ny säsong av Masked singer är äntligen tillbaka! Men tyvärr har nu tittarna lagt märke till ett beteende hos kändispanelen som de inte gillar alls.
”Det stör mig”, skriver en upprörd tittare.
0:35

Efter reklamen: David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

(0:35)

En ny säsong av Masked singer är äntligen igång och hittills har tre kändisar tvingats ta av masken och avslöja sin identitet.

Det började med att simhopperskan Anna Lindberg, 40, var Karusellen. Nallen visade sig vara Marianne Mörck, 72, och i det senaste avsnittet fick vi se att Mona Sahlin, 65, var Fru Kanin.

Förra årets säsong blev succé på många sätt och vis och slog nya tittarrekord fredag efter fredag. Precis som förra året är det David Hellenius, 48, som är programledare och i kändispanelen sitter Pernilla Wahlgren, 54, Måns Zelmerlöw, 35, Nour El Refai, 34, och Felix Herngren, 55.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknades Nour El Refai i Masked singer

Under en fredag lös dock en panel-medlem med sin frånvaro, nämligen Nour som låg hemma och var sjuk. Problemet löstes snabbt och kvickt och istället fick komikern Johanna Nordström, 26, hoppa in i hennes ställe. Johanna var med i Masked singer förra året, men då utklädd som Draken.

Men som tur var kryade Nour på sig och i fredagens avsnitt var hon återigen tillbaka på sin plats i studion. Då uppenbarade sig däremot den stora bluffen i Masked singer.

Faktum är att programmet inte är direktsänt. Masked singer 2022 spelades nämligen in i vintras och TV4 har varit tydliga med att programmet inte sänds live. Men ändå försöker programledare och kändispanel få det att verka som att det är live. Detta bekräftade Nour i förra programmet.

– Men jag har ju faktiskt tittat på hela programmet, så jag missade ju inte det, sa Nour i programmet.

Det konstiga är bara att det är näst intill omöjligt att Nour skulle kunna ha sett programmet vid det tillfället som hon sa att hon hade gjort det. Detta eftersom programmet inte sändes förrän flera veckor senare. Såvida Nour inte fick tillgång till materialet tidigare än alla andra.

Bianca visar upp gravidlyckan: ”Älskar dig”

Tittarnas kritik mot kändispanelens beteende

Masked singer engagerar väldigt många tittare och gissningarna trillar in för fullt på programmets sociala medier. Men det är inte bara gissningar som det pratas om i kommentarsfälten. Nu tycker nämligen många tittare att juryn, eller kändispanelen, borde förändra ett visst beteende. På TV4:s Facebook-sida uttrycker tittarna nu sina åsikter.

”Vore bra om juryn kunde sluta sjunga å vråla när dom uppträder man hör ju inte artisterna”, skriver en person.

”Tycker dom kan dra ner panelens mikrofoner medan artisten sjunger, det stör mig”, skriver en annan.

”Hoppas TV4 läser våra kommentarer...jag har också skrivit och kommenterat deras skrik och vrål....nu räcker det....”, skriver en tredje.

Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!